Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Een achterwand met foto in je keuken

Een achterwand met foto in je keuken



Maak van je keuken iets heel moois met een foto als achterwand. Bloemen, de skyline van een wereldstad, maar ook een eigen foto. Alles kun je gebruiken als achtergrond voor je keuken.

Pimp je keuken met een foto als achterwand. Bij Pimp Your Kitchen vind je alle informatie. Met vele voorbeelden van keukens met een foto als achterwand. Heel sfeervol!



Iedere keuken is anders. De achterwand wordt dus geheel op maat gemaakt. Er moet immers niet alleen rekening gehouden worden met de afmetingen maar ook met kastjes, stopcontacten en het hoogteverschil bij de afzuigkap. Maar normaal gesproken kun je bij iedere keuken een achterwand met foto plaatsen. Of dat nu een rechte keuken, een hoekkeuken of een U-keuken is.



Voor de achterkant van de keuken kan gebruik worden gemaakt van meerdere materialen. Bijvoorbeeld op latex gebaseerd papier maar ook kunststof met een aluminium toplaag of (het meest luxe) 2 mm dik aluminium. Hierop wordt de gewenste foto geprint. Dat kan een standaard foto zijn maar ook een zelfgemaakte foto.


Kijk bij Pimp Your Kitchen voor alle informatie en prijzen met betrekking tot het pimpen van je keuken met een achterwand met foto.

Menu :