Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Buiten koken op de BBQ

Buiten koken op de BBQ

Tips, informatie, en aanbiedingen van alle barbecues. Van een eenvoudige BBQ tot een buitenkeuken om buiten uitgebreid op te koken.

bbq barbecue buiten koken
 
Koken doe je normaal gesproken binnen in de keuken, maar zodra de zon schijnt willen we naar buiten. En voor het koken en het eten willen we helemaal niet naar binnen komen! Gelukkig zijn er talloze barbecues en buitenkeukens te koop. Hier meer informatie over serieus kopen op een BBQ of een buitenkeuken.


Koken in de tuin

Zo verplaatsen we in de zomer gewoon onze keuken naar de tuin. Keuze heb je in ieder geval genoeg. Je hebt de oude bekende houtskool BBQ, de veilige en super eenvoudige elektrische BBQ (vooral handig als er veel kleine kinderen rond tafel zwerven) en de wat meer professionele gasbarbecue.

Buitenkeukens

In deze laatste categorie vallen  ook de soms imposante buitenkeukens.  Deze buitenkeukens zijn uitgebreide gasbarbecues die zich met de keuken in huis kunnen meten. Ze beschikken soms wel over meer dan vier branders (kookpitten) waarop je je gewoon met pannen kunt uitleven. Echt koken dus, maar dan in je tuin.

Kijk hier voor meer informatie over alle soorten barbecues


Zie ook: Meer tuin tips


Onderwerp:
Buiten koken op een eenvoudige BBQ of uitgebreide buitenkeuken. Hier tips, informatie en aanbiedingen van alle soorten barbecues.
Menu :