Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Halmeubel

Tips, informatie en aanbiedingen halmeubels. Om een halkast, garderobekast, schoenenkast, haltafel of ander mooi halmeubel goedkoop te kopen.

Halmeubel tips

Een hal is in de meeste huizen een kleine ruimte. Daar zet je dus niet zomaar een willekeurige kast of ander meubelstuk niet. Maar er zijn ook speciale halmeubelen. Een halmeubel is een kast of ander meubelstuk dat makkelijk in een kleine hal, overloop of smalle gang passt.

Geschikte kasten voor kleine ruimtes

Een goed halmeubel houdt rekening met de kleine afmetingen van een hal, en voor de doeleinden waarvoor je zo´n meubel in de hal of gang wilt gebruiken. Meestal is dat het netjes opbergen van jassen en schoenen, en bij veel halmeubels is ook een spiegel aanwezig.


Bij meer ruimte is een commode of dekenkist een leuk halmeubel

Populaire halmeubels hebben een kastvorm omdat deze de hoogte in gaan en dus relatief weinig ruimte nodig hebben. Heb je meer ruimte dan staat een commode of een dekenkist mooi in een hal. Door hun geringe hoogte zijn ze minder prominent aanwezig maar brengen wel diepte in de ruimte. Een kale hal wordt ineens een gezellige ruimte.

Zie ook: Kijk hier voor alle tips voor hal, gang, overloop en trap



Onderwerp:
Een halmeubel is een smalle kast of meubelstuk dat goed in een smalle gang, overloop of kleine hal past. Hier vind je aanbiedingen van mooie en goede halmeubels / halmeubelen. 

Menu :