Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Staande kapstokken en wandkapstokken

Staande kapstokken en wandkapstokken

Op zoek naar een leuke kapstok? Dan kunnen we je het zoeken niet makkelijker maken. Wel moeilijker, door je op nog veel meer leuke kapstokken te wijzen. Je zou ze allemaal wel willen hebben!Kapstokken, je hebt ze in alle soorten. En dan hebben we het niet alleen over het verschil in soorten als staande kapstokken, wandkapstokken en kinderkapstokken, maar ook over de vele verschillende stijlen. Je hebt functionele kapstokken, klassieke kapstokken, moderne design-kapstokken en wandhaken maar ook heel grappige en leuke kapstokken. Voor wat voor kapstok ga jij?

Kijk hier voor de beste winkels die kapstokken verkopen


 

Staande kapstok of wandkapstok
In het bovenstaande overzicht vind je wandkapstokken, staande kapstokken, wandhaken, garderobe-rekken, deurhangers, kinderkapstokken en nog veel meer kapstokken. Een staande kapstok een prachtig meubelstuk, maar niet iedereen zal daar in zijn hal plek voor hebben. Gelukkig zijn er ook heel mooie wandkapstokken.

RVS kapstokken
Kijk in bovenstaand overzicht bij het merk Gispen voor goede RVS kapstokken. Gispen kapstokken zijn gemaakt van chroom, metaal en gietijzer. Gipsen kapstokken zijn strakke kapstokken met een eenvoudig maar mooi design. Ook Zack, Reisenthel, Intersteel, Spinder en van Esch maken mooie stalen kapstokken.

Design kapstokken

In het overzicht staan ook veel mooie design-kapstokken. Helaas is het geen aparte rubriek, maar kijk bij de merken Van Esch, J-Me, Spinder Design, Design House Stockholm, BT (o.a. de boom kapstok) als je een leuke design kapstok zoekt.Grappige en originele kapstokken
Grappige kapstokken worden ondermeer gemaakt door Black & Blum, Suck UK, The Zoo (o.a. de handen kapstok), Maze Int.

Veel originele kapstokken vind je in het overzicht onder het merk Umbra. De houten kapstok met het kliksysteem hierboven is de Umbra Hookaboo.
Menu :