Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Badkuip tips, met aanbiedingen alle soorten badkuipen

Badkuip aanbiedingen. Van een losstaande badkuip tot een 2 persoons badkuip, een goedkope badkuip of een bubbelbad badkuip.

Badkuip goedkoop kopen

Een losse badkuip, al dan niet op pootjes, hoeft helemaal niet saai en standaard te zijn. We kijken hier naar verschillende soorten badkuipen.

Badkuipen met whirlpool, badkuipen voor twee personen, en nog veel meer badkuipen. Mooi en praktisch voor iedere badkamer.

Hier vind je alle badkuipen

Alle hieronder besproken badkuipen zijn te koop bij de beste badkamerwinkels. Kijk ook eens in het onderstaande overzicht met badkuipen voor meer dan 600 badkuipen in alle soorten.


Meer badkuip aanbiedingen

Hieronder staan voorbeelden van enkele verschillende badkuipen.

Tweepersoons badkuip
In de hier afgebeelde Galia badkuip kun je met twee personen plaatsnemen. Om ruimte te besparen wordt het bad naar de achterkant toe steeds smaller.

Galia badkuip 2 personen

Galia badkuip 2 personen


Dit is niet alleen praktisch maar staat ook mooier. Bovendien lig je in deze houding, met de voeten naar elkaar toe, wat gezelliger.

Losstaande badkuip
Ventura is een geheel losstaande badkuip. Voor een losse badkuip moet je de ruimte hebben, maar het is wel heel erg mooi om te zien. Een mooie badkuip voor een grote ruime badkamer, bijvoorbeeld een oorspronkelijke slaapkamer die als badkamer wordt gebruikt.

Vrijstaande badkuip Ventura

Vrijstaande badkuip Ventura

Hoekbad
Een badkuip in een hoekvorm staat prachtig in de badkamer. Het hier afgebeelde hoekbad is bovendien voorzien van een whirlpoolsysteem met 6 Hydra-Jet massagestralen waarvan de richting in te stellen is.

Hoekbad

Hoekbad jacuzzi

De massagestralen worden pneumatisch aangestuurd via een geïntegreerde luchtregelaar. Deze past de intensiteit van de massagestraal aan door er lucht bij te mengen.

Lichaamsvormige badkuip
Veel badkuipen zijn ovaal of min of meer ovaal, maar je hebt ook badkuipen in de vorm van het lichaam. Deze springen praktisch met het water om.

Badkuip lichaamsvorm

Badkuip lichaamsvorm


De hier afgebeelde lichaamsvormige badkuip is leverbaar zonder en met whirlpool (bubbelbad) systeem.

Bad / douchecombinatie
Natuurlijk kun je boven iedere badkuip een douche hangen, maar deze soort badkuip heeft een speciaal douchegedeelte. Dit gedeelte is breder en voorzien van een spatscherm.

Bad douche combinatie

Je kunt tijdens het baden met je hoofd bij het brede gedeelte gaan liggen waardoor je een idee van meer ruimte hebt. De vorm van het ligbad is speels en mooi en ziet er dus mooi uit in je badkamer.

Bekijk de bovenaan genoemde beste badkamerwinkels voor informatie en prijzen van deze en andere mooie badkuipen.

Zie ook: Meer tips badkamer


Onderwerp:
Baden heb je in vele soorten. Hier kijken we naar de verschillende soorten badkuipen. Zoals een bad voor twee personen, een vrijstaande badkuip, een bad / douche combinatie, een lichaamsvormige badkuip en een hoekbad. Bovenaan vind je bovendien de beste badkamer winkels om een badkuip of ander bad goedkoop te kopen en een overzicht met ruim 600 badkuipen in alle soorten.
Menu :