Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Hogedrukreiniger. Aanbiedingen, test en tips

De beste hogedrukreiniger uit de test, aanbiedingen goede hogedrukreinigers en tips voor het goedkoop kopen en gebruiken van een goede hogedrukreiniger.

Een hogedrukreiniger wordt vooral gebruikt om het terras, de stoep of muren schoon te maken. Maar ook je auto, boot of fiets kun je er schoon mee spuiten.

Beste hogedrukreiniger

Bosch hogedrukreiniger

Hier kun je lezen waar je op moet letten als je een hogedrukreiniger koopt, wat de verschillen zijn, en bij welke winkels je het best en goedkoopst terecht kunt voor je hogedrukreiniger.


Alle hogedrukreinigers

Kijk in het overzicht aanbiedingen alle hogedrukreinigers voor al deze handige apparaten, hun prijzen en hun mogelijkheden. Ook lees je er reviews en gebruikerservaringen van alle hogedrukreinigers.

Tevens kun je er al je wensen en eisen aanvinken om zo een selectie te krijgen van alle voor jou geschikte hogedrukreinigers en zo de voor jou beste hogedrukreiniger tegen de laagste prijs vinden.

De beste hogedrukreiniger uit de test

Via de bovenstaande keuzehulp kun je je persoonlijk beste hogedrukreiniger kiezen, maar je kunt ook gebruik maken van ervaringen van gebruikers en van testen van experts, zoals de Consumentenbond. Op TestResults.nl vind je de beste hoogdrukreiniger test met de beste hogedrukreinigers uit diverse testen.

Hieronder kijken we naar wat kenmerken van een goede hogedrukreiniger.

Waterdruk

De waterdruk is een belangrijke eigenschap van een hogedrukreiniger. Hoe meer waterdruk hoe krachtiger de waterstraal. De waterdruk wordt in bar uitgedrukt.

De aansluitwaarde in kW (kilo watt) speelt ook een rol bij de kracht van de hogedruk-reiniger maar minder dan de waterdruk in bar.

Hogedrukreiniger tips

Bosch hogedrukreiniger klein

Wateropbrengst

De wateropbrengst is de hoeveelheid water die de hogedrukreiniger in een uur wegspuit. Hoe hoger de wateropbrengst hoe groter de reinigingskracht.

Vuilfrees

Een vuilfrees is een alternatief voor de spuitlans op de hogedrukreiniger. Bij sommige hogedruk reinigers wordt een vuilfrees meegeleverd. Bij een vuilfrees wordt het water door een veel kleinere opening geperst waardoor de straal veel krachtiger wordt. Omdat het werkoppervlak door dit samenpersen veel kleiner wordt roteert een vuilfrees. Op die manier wordt het werkvlak weer groter.

Voor het reinigen van een auto kun je beter geen vuilfrees gebruiken. De straal is daarvoor te hard.

Schoonmaakmiddel

Sommige hogedrukreinigers beschikken over een tank waarin je een schoonmaakmiddel kunt gieten. Er zijn ook hoge druk reinigers waarbij je een slangetje in een bakje met het reinigingsmiddel kan hangen. Onnodig te zeggen dat het eerste veel plezieriger is.


Beste hogedrukreiniger test

Karcher hogedrukreiniger

Merken hogedrukreinigers

Kärcher is het meest populaire merk, gevolgd door Nilfisk en Bosch. Andere merken voor een hogedrukreiniger zijn Makita en Ryobi.

Op Beste Hogedrukreiniger Kopen vind je de beste aanbieders van deze hogedrukreiniger plus de actuele Hogedrukreiniger Top 10.

Kijk in het overzicht hierboven voor de laagste prijzen voor deze hogedrukreinigers.

Zie ook:


Onderwerp:
Zoek je een goede hogedrukreiniger? Op deze pagina vind je alle informatie voor bij het kiezen van de voor jou beste hogedrukreiniger. Met de beste hogedrukreinigers uit de hogedrukreiniger test, aanbiedingen van de beste winkels om een hogedrukreiniger goedkoop online te kopen en een hogedrukreiniger keuzehulp waarmee je beste hogedrukreiniger kunt vinden.
Menu :