Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Buitenbrievenbus aanbiedingen

Op zoek naar een mooie goede buitenbrievenbus? Aanbiedingen van mooie brievenbussen voor buiten en de beste buitenbrievenbussen uit de test.

Een brievenbus die voor aan de straat staat of buiten aan de muur hangt is een visitekaartje voor het huis daarachter. Kies daarom voor een mooie buitenbrievenbus.


Buitenbrievenbus


Bovendien moet zo'n buitenbrievenbus tegen een stootje kunnen en natuurlijk bestand zijn tegen weer en wind. Hier kijken we daarom naar goede brievenbussen voor buiten.

Aanbiedingen brievenbussen voor buiten



Hieronder kijken we naar enkele goede buiten brievenbussen die je bij deze brievenbus aanbiedingen kunt vinden.


Buitenbrievenbus Brabantia
Buitenbrievenbus Brabantia

Brabantia brievenbussen

Brabantia maakt buitenbrievenbussen die erg populair zijn. Veel van deze Brabantia brievenbussen hebben een strakke moderne vormgeving, maar ze hebben ook speelsere en heel klassieke brievenbussen. 

Kijk voor de informatie over de Brabantia brievenbussen in het hierboven genoemde overzicht.

Bobi brievenbussen

Heel mooi zijn ook de Bobi brievenbussen. Deze zijn verre van goedkoop, maar dan krijg je ook een buitenbus van een hoge kwaliteit. Bobi brievenbussen zijn gemaakt van verzinkt staal met poedercoating en van RVS. 



Buitenbrievenbus / pakketbrievenbus Bobi

Buitenbrievenbus Bobi


De inwerpklep is geluidsarm en afdichtrubbers zorgen er het vocht buitengehouden wordt. 

Bij sommige Bobi buitenbrievenbussen kun je zelfs de inwerpgrootte van de brievenbus instellen. 

Ook Bobi brievenbussen staan in het eerdergenoemde overzicht.

Amerikaanse brievenbus

Amerikaanse brievenbus

Retro Amerikaanse brievenbus


Heel mooi is een Amerikaanse brievenbus zoals deze door US Mail gebruikt wordt. Deze brievenbus staat op een paal en kan via een hendel worden geopend.

Krantenrol brievenbus

Ook heel Amerikaans is de zogenaamde krantenrol. Je kent deze kokervormige brievenbussen wel uit Amerikaanse films. Overigens zijn deze brievenbussen soms minder Amerikaans dan ze lijken. Zo maakt bijvoorbeeld Brabantia ze.

Brabantia krantenrol

Losse brievenbussen aan de wand of op een paal

Je hebt brievenbussen op paal, zoals de eerdergenoemde Amerikaanse brievenbus maar de meeste brievenbussen zijn ontworpen om aan de wand te bevestigen. Dat wil overigens niet zeggen dat je ze niet zelf op een paal kunt bevestigen (met de paal aan de achterkant zodat je het bevestigingssysteem kunt gebruiken).

Een staande brievenbus

Een derde vorm is de kolombrievenbus. Deze brievenbussen plaats je als een zuil in de tuin.

Leuke brievenbussen worden ondermeer gemaakt door Brabantia, Bobi, Intersteel en Safepost. Kijk in het eerder genoemde overzicht voor deze brievenbussen.


 
Kolombrievenbus

Pakket brievenbus

Een brievenbus die we steeds vaker zien is de pakket brievenbus. Iedereen bestelt tegenwoordig online, maar niet iedereen is altijd in gelegenheid de pakketjes bij de deur in ontvangst te nemen. Bij een pakket brievenbus kan de bezorger het pakketje in de brievenbus deponeren, maar niemand kan zonder sleutel het pakketje er weer uithalen..

De pakket brievenbus is DE brievenbus van dit moment. Deze buitenbrievenbussen hebben dan ook een eigen overzicht met aanbiedingen pakketbrievenbussen.

Meer goede buitenbrievenbussen? Op TestResults.nl vind je het overzicht met beste brievenbussen voor buiten

Opening en bevestiging

Let bij aanschaf van een buitenbrievenbus er vooral op aan welke kant de bus opent. Je hebt brievenbussen die aan de voorkant open gaan, aan de zijkant en aan de achterkant. 

Dat laatste is erg handig, maar werkt natuurlijk niet als je de brievenbus aan de achterkant aan de muur of tegen een paal aan bevestigd. Wel kun je de buitenbus aan een statief bevestigen. Dit is een luxe staander, vaak van RVS die als poot dienst doet.

Kijk hierboven waar je alle mooie brievenbussen goedkoop kunt kopen.

Zie ook: 
Onderwerp:
Zoek je een mooie en goede buitenbrievenbus tegen een goedkoper prijs? Hier vind je aanbiedingen van goede brievenbussen voor buiten, de beste brievenbus buiten uit de test en voorbeelden van goede buitenbrievenbussen van o.a. Brabantia en Bobi.

Menu :