Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Leuke douchegordijnen voor iedere smaak

Leuke douchegordijnen voor iedere smaak




Als je een douchegordijn in je badkamer ophangt wil je natuurlijk iets moois hebben hangen. Maar wat is mooi? Zoveel mensen zoveel smaken en zoveel stijlen. Gelukkig zijn er heel veel, en heel verschillende, douchegordijnen te koop. Hier hebben we ze allemaal voor je.

Neutraal of in vrolijke kleuren

Kies je voor een neutraal douchegordijn in onopvallende kleuren als wit en grijs? Dat kan heel mooi staan in een moderne badkamer. Maar misschien ga je juist liever voor vrolijke kleuren en een kleurrijk design. Ook dat kan heel leuk staan in de badkamer of douche.

Kijk in het overzicht alle douchegordijnen voor ruim 450 van deze gordijnen voor in de douche. Je vindt daar douchegordijnen in alle soorten, maten, kleuren en designs.

Je kunt daar je gewenste douchegordijnen selecteren op kleur, prijs en maat, maar ook op bijvoorbeeld materiaal. De meeste douchegordijnen zijn van polyester, maar je hebt ook gordijnen van textiel voor de douche. Of van andere materialen zoals teflon, katoen en diverse kunststoffen.

Ook kun je in het bovenstaand overzicht met alle douchegordijnen het gewenste patroon selecteren. Je kunt kiezen voor een effen design, maar ook voor een douchegordijn met foto, met strepen, stippen, dierenprint en heel veel meer. Alles is mogelijk!




Doorzichtige douchgordijnen

Ook zijn er doorzichtige douchegordijnen. Deze kunnen er heel mooi uitzien in de doucheruimte, maar ze geven de doucher natuurlijk geen privacy. Wil je wel privacy, kies dan voor één van de volledig gekleurde douchegordijnen. Keuze genoeg!

Kijk bij de bovenstaande aanbevolen winkels voor een enorme keuze uit douchegordijnen
Menu :