Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Bio ethanol sfeerhaarden

Bio ethanol sfeerhaarden

Bio ethanol haarden heb je in alle soorten en maten. Een bio ethanol haard kan een serieuze haard zijn, maar ook een kleine tafelhaard. Hier kijken we naar mooie design bio ethanol haarden.


Deze haarden zijn wat groter, en een serieus alternatief voor een normale open haard. Een groot voordeel is dat je voor een bio-ethanol haard geen schoorsteen nodig hebt.

Een bio ethanol sfeerhaard kun je dus bijvoorbeeld ook in een appartement plaatsen, of op een slaapkamer. Een rookkanaal is niet nodig, zelfs geen ander soort afvoer. Bio ethanol is alcohol dat is gewonnen uit suikerbieten. Deze natuurlijke alcohol heeft een compleet schone verbranding. De hoeveelheid CO2 die vrijkomt is bijvoorbeeld gelijk aan de CO2 die de suikerbiet heeft geabsorbeerd, dat is een miniem kleine hoeveelheid. Roet en rook komt er ook niet vrij en de verbranding is geurloos. Het enige dat vrijkomt is een klein beetje waterdamp (stoom).Je hebt heel mooie bio ethanol sfeerhaarden van onder andere Blomus en Heibi die je aan een wand kunt bevestigen. Deze sfeerhaarden zijn opvallend dun. De diepte bedraagt op het dikste punt soms nog geen 20 centimeter.
Menu :