Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Analoge personen weegschalen. Een weegschaal met veel voordelen.

Analoge personen weegschalen. Een weegschaal met veel voordelen.

De meeste personen weegschalen die tegenwoordig te koop zijn zijn digitale weegschalen. Deze personen weegschalen hebben een klein display waarin de cijfers elektronisch getoond worden. Niet iedereen is daar echter van gecharmeerd. 



Veel mensen geven de voorkeur aan een analoge personen weegschaal (ook wel mechanische weegschaal genoemd). Bij deze analoge personen weegschalen zie je de wijzer nog 'ouderwets' over de getallen zwieren. Bij welk gewicht zou hij stoppen?

Geen batterijen, makkelijk af te lezen

Bovendien gebruikt een analoge weegschaal geen batterijen. Ook dat is mooi meegenomen. Maar de belangrijkste reden voor veel mensen om voor een analoge weegschaal te kiezen is toch wel het veel makkelijker aflezen van het gewicht.

De beste weegschalen

De analoge personen weegschaal wordt daardoor nog steeds veel gemaakt en aangeboden. Onder andere de merken Beurer, Aquanova, Soehnle, Salter en Medisana maken mooie analoge personen weegschalen van hoge kwaliteit.



Medisana PSD weegschaal

Met name de Medisana PSD analoge personen weegschaal is erg populair. Met zijn trendy retro design is het dan ook precies de weegschaal die de meeste mensen die een analoge personen weegschaal zoeken zich wensen.

De analoge Medisana PSD weegschaal beschikt over een zeer grote wijzerplaat zodat zelfs mensen met slechte ogen makkelijk het gewicht kunnen aflezen. Een antislip rubberen stavlak zorgt voor veel veiligheid. Kijk bij de hierboven genoemde aanbiedingen voor meer informatie en de prijs van deze zeer goede analoge personen weegschaal.

Wie niet zo'n grote wijzerplaat op zijn analoge personen weegschaal wil, maar wel een weegschaal wil waarbij het gewicht goed is af te lezen kan kiezen voor de Salter personenweegschaal met vergrotende lens.


Deze analoge personen weegschaal zorgt er voor dat de cijfers op de wijzerplaart groter worden weergegeven zodra deze bij de wijzer staan. Zo krijg je op een klein display toch grote duidelijke cijfers.

Ook deze weegschaal is bij bovenstaande aanbieders van personen weegschalen terug te vinden.


Onderwerp:
Als je een goedkope eenvoudige maar goede personen weegschaal zoekt is een analoge personen weegschaal een goede keuze. Een analoge (mechanische) weegschaal geeft met een wijzer het gewicht aan. Een batterij is niet nodig bij een analoge weegschaal omdat deze mechanisch werkt. Kijk hier boven voor aanbiedingen van analoge personen weegschalen bij de beste winkels en voor de beste analoge weegschalen uit de personen weegschaal test.
Menu :