Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Dremel 3000 multitool. Snijden, graveren, polijsten en schiren.

Dremel 3000 multitool. Snijden, graveren, polijsten en schiren.

Een veelzijdiger stuk gereedschap van de Dremel 3000 zal je niet snel aantreffen. Deze Dremel is een multitool waarmee je kunt polijsten, graveren, snijden en schuren. Glas, hout, tegels, metselwerk, vrijwel alles kun je bewerken met de Dremel 3000.


Vooral in precisiewerk is de kleine Dremel 3000 erg goed. Om alle werkzaamheden heel precies uit te kunnen voeren zijn wel accessoires nodig die je op de Dremel plaatst. Deze accessoires worden gelukkig in grote hoeveelheden meegeleverd. 


Je kunt de Dremel 3000 namelijk kopen in een koffer met 15 accessoires of met 25 accessoires. Je kunt met de Dremel 3000 heel snel van accessoire wisselen. Het is niet meer nodig om een sleutel te gebruiken, zoals bij zijn voorganger de Dremel 300 nog wel nodig was. De EZ Twist draaineuskap maakt bij de 3000 een sleutel voor het wisselen van accessoires echter overbodig.


Via het softgrip systeem kun je de Dremel 3000 comfortabel vasthouden en heb je stevige houvast. Wel zo plezierig en veilig als je bijvoorbeeld aan het snijden bent. De 3000 ligt ook beter in de hand omdat hij opvallend weinig trillingen geeft. De motor heeft een vermogen van 130 Watt en dat kun je merken als je snel en makkelijk door het hout snijdt. Om te zorgen dat het niet TE snel gaat beschikt de Dremel multitool over een variabele snelheidsregeling. Natuurlijk passen alle Dremel accessoires en hulpstukken op de 3000.


Menu :