Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Moderne plantentafels

Moderne plantentafels

Je kunt een plant heel mooi uit laten komen door deze te plaatsen op een zuil of een plantentafel. Met een zuil krijgt het geheel een heel klassiek tintje, maar je kunt ook gebruik maken van een heel moderne plantentafel.


Een moderne plantentafel staat heel mooi in een modern strak interieur. Je hebt moderne plantentafels van glas en RVS.

Plantentafels met glazen plaat

Heel mooi zijn de moderne plantentafels met glazen platen. Deze glasplaten kunnen van helder glas zijn, maar ook van wit of zwart glas dat gezandstraald is. Je kunt één plantentafel plaatsen maar ook meerdere plantentafels van verschillende grootte bij elkaar.

>>> TIP: Kijk bij de aanbiedingen van tafeltjes voor mooie plantentafels tegen de laagste prijs.

Moderne plantentafel of klassieke plantentafel

Plantentafels kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn. Hout en steen zijn populair bij klassieke plantentafels, bij moderne plantentafels wordt veel glas, staal, metaal, aluminium en RVS gebruikt.

Kunstplant en plantentafel, een perfecte combinatie

Op plantentafels worden vaak kunstplanten geplaatst. Kunstplanten hebben als voordeel dat ze geen zonlicht nodig hebben. Zo kun je een donker hoekje opvrolijken met een mooie plantentafel met daarop een fraaie kunstplant. Bij een echte plant ben je veel meer gebonden aan de plaats waar je de tafel met plant neerzet. Deze moet dan eigenlijk altijd in de buurt van een raam staan, om zo voldoende daglicht op te vangen. Bij kunstplanten heb je dat nadeel niet.

Bovendien is een kunstplant tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Dat hoeft dus geen enkele belemmering te zijn om te kiezen voor een kunstplant. En een kunstplant blijft altijd mooi, ook bij gebrek aan groene vingers. Kunstplant en plantentafel, ze vormen een perfecte combinatie.

Kijk bij de boven genoemde aanbiedingen van tafeltjes voor leuke en mooie plantentafels tegen een aantrekkelijke prijs.
Menu :