Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Opklapbare logeerbedden. Goedkoop en handig.

Opklapbare logeerbedden. Goedkoop en handig.

Er zijn verschillende manieren om snel en makkelijk een extra slaapplaats te creëren voor een logé. Eerder keken wel al naar slaapbanken, dit maal naar opklapbare logeerbedden.


Een opklapbaar logeerbed is een bed dat je na gebruik heel snel en gemakkelijk compact kunt inklappen. Opgeklapt nemen logeerbedden iets meer ruimte in dan een slaapmatje of luchtbed, maar slapen een stuk comfortabeler voor je logé.

En voor de prijs hoef je het ook niet te laten, er zijn al logeerbedden voor een euro of 80, inclusief matras!. Kijk maar bij de aanbiedingen van logeerbedden.

Zo'n logeerbed is meestal gemaakt van staal en soms voorzien van een houten hoofdbord. Het matras wordt meegeleverd omdat deze ook opvouwbaar moet zijn. Je hoeft er dus geen los matras op te leggen (en op te bergen!). Een goed opklapbaar logeerbed neemt ingeklapt weinig ruimte in. Het is een smal pakket dat je in een verloren hoekje kunt schuiven, bijvoorbeeld naast een kast. Doordat je bij inklapbare logeerbedden op een matras slaapt lig je er veel comfortabeler op dan op een luchtbed of slaapmat.

Gezien de lage kosten en de geringe ruimte die deze opklapbare logeerbedden innemen is het altijd handig er één of meerdere in huis te komen voor het geval er gasten blijven slapen.
Menu :