Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Dekbedhoezen met rits. Makkelijk verschonen.

Dekbedhoezen met rits. Makkelijk verschonen.

Heb je een hekel aan het verschonen van een dekbed omdat het zo'n gedoe is? Of geeft het verschonen van een dekbed lichamelijke klachten aan rug, nek, armen of andere lichaamsdelen? Dan is een dekbedovertrek met rits wat voor je.


Deze dekbedovertrekken rits je namelijk aan drie kanten open, waarna het vervangen van het dekbed een fluitje van een cent is.

Je legt het dekbed plat op bed, ritst hem met de rits helemaal open zodat hij aan drie kanten vrij is. Vervolgens leg je het dekbed er op en ritst hem weer dicht. Dit alles zonder moeite en in superkorte tijd. Ideaal voor wie het geworstel met dekbedovertrekken zat is.


AllZippedUp levert deze dekbedovertrekken met rits. Ze zijn verkrijgbaar in het wit (van 100% katoen) en in diverse kleuren. Het zijn dekbedhoezen van hoge kwaliteit. Alle maten zijn verkrijgbaar als éénpersoons dekbedovertrek met rits, tweepersoons dekbedovertrek met rits en Lits-Jumeaux dekbedovertrek met rits. Bij alle AllZippedUp dekbedovertrekken worden bijpassende kussenslopen meegeleverd.

Klik op bovenstaande banner voor de prijzen van de dekbedovertrekken met rits. Deze worden gratis thuisbezorgd.
Menu :