Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Blokker folder online

Blokker folder online


Lees nu de Blokker folder online. Hier kun je de nieuwste folder vinden. In de Blokker folder staan de nieuwste producten en de nieuwste acties.

Web only aanbiedingen in de Blokker webshop

Wist je dat Blokker steeds meer artikelen web only gaat aanbieden? Dat betekent dat heel veel producten helemaal niet meer in de Blokker winkels terug zijn te vinden. Zelfs niet in de meest grote Blokker filialen.

In kleine Blokker filialen is hoe dan ook veel niet op voorraad, maar ook de grootste filialen kunnen niet in de schaduw staan van de vernieuwde Blokker webwinkel. Daar vind je alles wat Blokker kan leveren, inclusief heel veel artikelen die in geen enkele Blokker winkel te vinden zijn. Blokker kan deze artikelen daarom extra goedkoop online aanbieden. De kosten liggen immers lager.

Steeds groter aanbod door partner producten

Heel veel producten zijn bij Blokker alleen online te koop omdat ze via hun webshop steeds meer producten voor andere bedrijven aanbieden. Deze artikelen zitten niet in het Blokker assortiment en worden direct door de partner aan de koper geleverd. Omdat je alles via Blokker website regelt, ook de betaling, merk je daar niets van. Maar je heb wel de keuze uit vele duizenden leuke producten die niet via de Blokker filialen te koop zijn.

Online kopen bij Blokker

En wist je dat de condities bij het online kopen bij Blokker heel gunstig zijn? Alles boven de 25 euro wordt gratis thuisbezorgd, en in de winkel kun je alles zonder meerkosten ophalen, ook aankopen voor lagere bedragen en web only aanbiedingen. Je hebt 30 dagen bedenktijd en kunt binnen die termijn gratis retourneren. Bovendien levert Blokker heel snel. Voor 22:00 uur besteld is de volgende dag binnen

Menu :