Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Mooie brievenbussen voor bij je huis

Mooie brievenbussen voor bij je huis

Amerikaanse brievenbus

Er zijn heel leuke brievenbussen te koop. Amerikaanse brievenbussen, muurbrievenbussen, brievenbussen op paal, zuilbrievenbussen. Wij wijzen je hier de weg naar de beste en mooiste brievenbussen.


Kijk hier voor de beste aanbieders van mooie brievenbussen


Enkele voorbeelden van leuke brievenbussen

Heel mooi is een Amerikaanse brievenbus zoals deze door US Mail gebruikt wordt. Deze brievenbus staat op een paal en kan via een hendel worden geopend.

Ook heel Amerikaans is de zogenaamde krantenrol. Je kent deze kokervormige brievenbussen wel uit Amerikaanse films. Overigens zijn deze brievenbussen soms minder Amerikaans dan ze lijken. Zo maakt bijvoorbeeld Brabantia ze.

Brabantia krantenrol

Losse brievenbussen aan de wand of op een paal

Je hebt brievenbussen op paal, zoals de eerdergenoemde Amerikaanse brievenbus maar de meeste brievenbussen zijn ontworpen om aan de wand te bevestigen. Dat wil overigens niet zeggen dat je ze niet zelf op een paal kunt bevestigen (met de paal aan de achterkant zodat je het bevestigingssysteem kunt gebruiken).

 Kolombrievenbus

Een staande brievenbus

Een derde vorm is de kolombrievenbus. Deze brievenbussen plaats je als een zuil in de tuin.

Leuke brievenbussen worden ondermeer gemaakt door Brabantia, Bobi, Intersteel en Safepost. Kijk in het eerder genoemde overzicht voor deze brievenbussen.

Zie ook: tips voor buiten het huis
Menu :