Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » De beste hogedrukreinigers

De beste hogedrukreinigers

Een hogedrukreiniger wordt vooral gebruikt om het terras, de stoep of muren schoon te maken. Maar ook je auto, boot of fiets kun je er schoon mee spuiten.


Hier kun je lezen waar je op moet letten als je een hogedrukreiniger koopt, wat de verschillen zijn, en bij welke winkels je het best en goedkoopst terecht kunt voor je hogedrukreiniger.


Alle hogedrukreinigers

Kijk in het overzicht aanbiedingen alle hogedrukreinigers voor al deze handige apparaten, hun prijzen en hun mogelijkheden. Ook lees je er reviews en gebruikerservaringen van alle hogedrukreinigers.

Tevens kun je er al je wensen en eisen aanvinken om zo een selectie te krijgen van alle voor jou geschikte hogedrukreinigers en zo de voor jou beste hogedrukreiniger tegen de laagste prijs vinden.

Waterdruk

De waterdruk is een belangrijke eigenschap van een hogedrukreiniger. Hoe meer waterdruk hoe krachtiger de waterstraal. De waterdruk wordt in bar uitgedrukt.

De aansluitwaarde in kW (kilo watt) speelt ook een rol bij de kracht van de hogedruk-reiniger maar minder dan de waterdruk in bar.


Wateropbrengst

De wateropbrengst is de hoeveelheid water die de hogedrukreiniger in een uur wegspuit. Hoe hoger de wateropbrengst hoe groter de reinigingskracht.

Vuilfrees

Een vuilfrees is een alternatief voor de spuitlans op de hogedrukreiniger. Bij sommige hogedruk reinigers wordt een vuilfrees meegeleverd. Bij een vuilfrees wordt het water door een veel kleinere opening geperst waardoor de straal veel krachtiger wordt. Omdat het werkoppervlak door dit samenpersen veel kleiner wordt roteert een vuilfrees. Op die manier wordt het werkvlak weer groter.

Voor het reinigen van een auto kun je beter geen vuilfrees gebruiken. De straal is daarvoor te hard.

Schoonmaakmiddel

Sommige hogedrukreinigers beschikken over een tank waarin je een schoonmaakmiddel kunt gieten. Er zijn ook hoge druk reinigers waarbij je een slangetje in een bakje met het reinigingsmiddel kan hangen. Onnodig te zeggen dat het eerste veel plezieriger is.Merken hogedrukreinigers

Kärcher is het meest populaire merk, gevolgd door Nilfisk en Bosch. Andere merken voor een hogedrukreiniger zijn Makita en Ryobi.

Op Beste Hogedrukreiniger Kopen vind je de beste aanbieders van deze hogedrukreiniger plus de actuele Hogedrukreiniger Top 10.

Kijk in het overzicht hierboven voor de laagste prijzen voor deze hogedrukreinigers.
Menu :