Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Buitenbrievenbussen. Een mooie brievenbus buiten

Buitenbrievenbussen. Een mooie brievenbus buiten

Een brievenbus die voor aan de straat staat of buiten aan de muur hangt is een visitekaartje voor het huis daarachter. Kies daarom voor een mooie buitenbrievenbus.


Bovendien moet zo'n buitenbrievenbus tegen een stootje kunnen en natuurlijk bestand zijn tegen weer en wind. Hier kijken we daarom naar goede brievenbussen voor buiten.


Brabantia brievenbussen

Brabantia maakt buitenbrievenbussen die erg populair zijn. Veel van deze Brabantia brievenbussen hebben een strakke moderne vormgeving, maar ze hebben ook speelsere en heel klassieke brievenbussen. Kijk voor de informatie over de Brabantia brievenbussen in het hierboven genoemde overzicht.

Bobi brievenbussen

Heel mooi zijn ook de Bobi brievenbussen. Deze zijn verre van goedkoop, maar dan krijg je ook een buitenbus van een hoge kwaliteit. Bobi brievenbussen zijn gemaakt van verzinkt staal met poedercoating en van RVS. De inwerpklep is geluidsarm en afdichtrubbers zorgen er het vocht buitengehouden wordt. Bij sommige Bobi buitenbrievenbussen kun je zelfs de inwerpgrootte van de brievenbus instellen. Ook Bobi brievenbussen staan in het eerdergenoemde overzicht.


Meer goede buitenbrievenbussen? Op TestResults.nl vind je het overzicht met beste brievenbussen voor buiten

Opening en bevestiging

Let bij aanschaf van een buitenbrievenbus er vooral op aan welke kant de bus opent. Je hebt brievenbussen die aan de voorkant open gaan, aan de zijkant en aan de achterkant. Dat laatste is erg handig, maar werkt natuurlijk niet als je de brievenbus aan de achterkant aan de muur of tegen een paal aan bevestigd. Wel kun je de buitenbus aan een statief bevestigen. Dit is een luxe staander, vaak van RVS die als poot dienst doet.

Kijk hierboven waar je alle mooie brievenbussen goedkoop kunt kopen.

Zie ook: Meer tips voor buiten de woning

Onderwerpen:
Buitenbrievenbus, brievenbussen, beste brievenbus buiten, goede buitenbrievenbussen, brabantia, bobi.
Menu :