Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Skins voor alle soorten apparatuur

Skins voor alle soorten apparatuur

Bij skins denk je waarschijnlijk aan telefoons en laptops, maar skins heb je tegenwoordig voor alle soorten apparatuur, zoals spelcomputers, camera's, tablets, mediaspelers en ga zo maar door.


Ook voor meubels en huishoudelijke apparatuur komen steeds meer skins beschikbaar. Voor de Senseo bijvoorbeeld, of voor een tafel, kast of bureau.

Een skin in de juiste maat

Een skin is een vinyl sticker die de oorspronkelijke oppervlakte afdekt. Natuurlijk moet zo'n sticker wel de juiste afmetingen hebben. Dat is echter geen probleem want je koopt zo'n skin helemaal op maat. Kijk bij de beste aanbieders van skins voor alle mogelijkheden.

Stel je wilt een skin voor je Nintendo Wii hebben. Dan kies je de Wii gewoon uit de lijst van beschikbare apparatuur. vervolgens kun je een keuze maken uit talloze designs en je krijgt de skins in het juiste formaat toegestuurd. Even plakken en je normaal zo saaie Nintendo Wii ziet er met de skin ineens flitsend uit.

Skins voor honderden apparaten

In de lijst staan honderden apparaten als telefoons, tablets, laptops, spelcomputers, koffiezetters, muziekspelers en nog veel meer. Zelfs enkele populaire Ikea tafels staan in de lijst.Standaard skins of persoonlijke skin

Ook de keuze uit skin designs is overweldigend. Je kunt een keuze maken uit talloze kunstwerken, foto's, patronen. logo's en abstracte afbeeldingen. Ook kun je je eigen foto of logo voor de skin laten gebruiken, en je kunt aan de skins (ook de standaard skins) eigen teksten toevoegen. Zo kun je dus heel persoonlijke skins laten maken.

Kijk in het eerder genoemde overzicht van beste aanbieders van skins voor meer informatie.
Menu :