Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Een unieke mix van antiek en design

Een unieke mix van antiek en design

Hou je van oude voorwerpen? Maar ook van een modern design? Geen probleem, want modern en klassiek laat zich uitstekend mixen.


Laat je inspireren door een prachtige mix van modern design en oud doorleefd klassiek.

De webshop Antiek & Design verkoopt zowel moderne design meubels en accessoires als oude gebruiksvoorwerpen, curiosa en antiek. Het is een unieke webshop die veel moois van beide werelden verkoopt en waarvan de website zeer inspirerend werkt. Kijk maar eens op Antiek & Design en geniet van de originele combi's.


Antiek & Design, een unieke online winkel
In 1990 begon Marie-José Janssen uit passie voor oude voorwerpen haar antiek- en curiosazaak Amorini, Antiek en Interieur. Samen met echtgenoot Carolus ging ze in heel Europa en zelfs in Afrika op zoek naar antiek. Het kleine winkeltje groeide al snel uit tot een volwaardige interieurzaak met een sterk groeiend aantal klanten/bewonderaars die zich keer op keer komen vergapen aan de steeds wisselende collectie.

Al deze klanten kunnen desgewenst rekenen op een uitgebreid persoonlijk advies. iets dat ook geldt voor de bezoekers van de website. Achter de winkel verscheen een werkplaats waarin de meest uiteenlopende oude en antieke voorwerpen zoals kasten, lampen, spiegels en potten worden gerestaureerd.


Het waren de zonen van Carolus en Marie-José Janssen die de mooie oude doorleefde voorwerpen begonnen te combineren met een modern strak design. Een geweldige combi zoals je op de website kunt zien. Deze zonen stonden aan de basis van het concept Antiek en Design waarin inmiddels wordt samengewerkt met bekende en minder bekende designmerken.
Menu :