Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Urinoirs voor thuis in de badkamer of toilet

Urinoirs voor thuis in de badkamer of toilet

Bij een urinoir denk je in eerste instantie aan toiletten in de horeca of in openbare gebouwen, maar een urinoir kan ook thuis heel handig zijn.


Urinoirs thuis worden vaak naast het gewone toilet geplaatst. In Amerika is een urinoir in de badkamer zelfs een statussymbool.

In een Hollywood-badkamer is een urinoir geen uitzondering, en in navolging van veel bekende sterren nam de vraag naar urinoirs voor thuis toe. Ook in Nederland zijn urinoirs te vinden in de catalogus van veel sanitair-aanbieders. Kijk voor de prijzen en mogelijkheden maar eens bij de beste aanbieders of in het overzicht van urinoirs voor thuis.

Voordelen van een urinoir

Een urinoir thuis neemt maar weinig ruimte in en het heeft diverse voordelen. Het belangrijkste voordeel is wel dat de bril van het gewone toilet schoon blijft. De grote voorstanders van een urinoir thuis zijn dan vaak ook dames en niet de gebruikers zelf. Een ander voordeel is dat het doorspoelen van een urinoir veel minder water kost dan het spoelen van een toilet.

Urinoirs met deksel

In tegenstelling tot de urinoirs in openbare toiletten hebben de meeste urinoirs voor thuis een deksel. Wel zo fris!

Villeroy & Boch is een goede fabrikant van urinoirs voor in de badkamer. Kijk bij de bovenstaande aanbieders voor meer informatie over deze urinoirs voor thuis.

Zie ook: Meer tips toilet
Menu :