Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Dakraam gordijn op maat

Dakraam gordijn op maat

Een dakraam laat nogal wat licht en warmte door, vooral als het raam zich aan de zuidkant van het huis bevindt. Een gordijn voor het dakraam kan dan erg welkom zijn.


Een gordijn voor een dakraam moet wel op maat worden gemaakt. Gelukkig zijn er sites waarbij het voldoende is om het typenummer van het dakraam door te geven om een passend gordijn voor het dakraam te laten maken.

Waar staat het typenummer van een dakraam?

Dit typenummer staat  op een plaatje op de zijkant van het dakraam. Bij dakramen van het merk Roto zit deze meestal achter een blauw of rood klepje verborgen.

Dit typenummer kun je gebruiken om bijvoorbeeld bij de website dakraamgordijnen een passend gordijn te bestellen. Ook passende insectenhorren kun je daar op deze eenvoudige manier bestellen. De gordijnen en horren worden gebruiksklaar geleverd. Inclusief aluminium frame en zijgeleiders.

Transparant dakraamgordijn of verduisterend dakraamgordijn

Je kunt daarbij kiezen voor een Lichtdoorlatend of compleet verduisterend dakraamgordijn in één van de vele trendy kleuren. Het gordijn wordt op maat geleverd en is daarna heel eenvoudig te installeren. Er wordt drie jaar garantie gegeven.

Voor een prijs vanaf 32 euro heb je al een dakraamgordijn voor een Velux of Fakro dakraam. Voor gordijnen voor de dakramen van merken als Rooflite, Roto, Luctis, Dakstra, Ventiview of Okpol betaal je wat meer geld.

Kijk voor alle prijzen en informatie bij de website Dakraamgordijnen.
Menu :