Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Beste poster winkels online

Hier kijken we naar de beste winkels waar je posters kunt kopen die je als decoratie op kunt hangen. 

poster aanbiedingen

Honderdduizenden foto's die je op een poster afgedrukt kunt krijgen vind je bij onderstaande beste poster sites. Je kunt kiezen uit duizenden poster met foto's van beroemde fotografen, sportposters, muziekposters, reclameposters, schilderijen en tekeningen, natuurfotografie en veel meer.

En al deze foto's kun je bestellen in de door jou gewenste maat. Ook kun je de foto's eventueel laten inlijsten.

Kies het mooiste poster

Op elk van bovenstaande online poster winkels vind je vele duizenden posters. Je kunt een keuze maken uit tienduizenden kant en klare posters. Hangen er in de gemiddelde cadeauwinkel misschien enkele tientallen posters, om internet is de keuze zeker duizend maal groter. 

Allemaal echte posters in alle stijlen en met alle onderwerpen die je maar kunt verzinnen. Grappige posters, kunstposters, reproducties, posters met auto's, motoren of mooie vrouwen, natuuropnames, filmposters, gameposters, je kunt het zo gek niet verzinnen.

De bovengenoemde poster webshops bieden goede mogelijkheden om uit hun enorme aanbod de voor jou geschikte posters te selecteren. Anders wordt het bij deze hoeveelheden zoeken naar een speld in een hooiberg.

Hieronder vind je wat tips voor bij het zoeken naar je beste poster. Als voorbeeld nemen we daarbij de poster aanbiedingen van Bol.com. Daar vind je honderdduizenden posters.

Thema poster

Wil je een poster van een zanger of sportclub boven je bed? Of een prachtige natuurfoto in je woonkamer? Een sfeervolle poster in de slaapkamer? Of een leuke kinderposter voor de kinderkamer? Posters zijn onderverdeeld diverse categorieën. Dit zijn voorbeelden van populaire poster onderwerpen:

  • Dieren
  • Landschappen
  • Sport
  • Abstract
  • Bekende personen
  • Natuur
  • Eten en drinken
  • Humor
  • Gebouwen, steden, skyline
  • Kinderhelden, TV personages en strips
  • Liefde en erotiek
  • Muziek
  • Religie
  • Vliegtuigen en voertuigen
  • Artiesten

En zo zijn er nog meer onderwerpen van posters waar je uit kunt kiezen. Maar dit zijn de meest populaire poster thema's.

Poster met eigen foto

Of je gebruikt een eigen foto voor je poster. Een foto van je kind, een familieportret, een mooie natuuropname die je tijdens de vakantie hebt gemaakt.

Iedereen heeft wel een favoriete foto waar hij of zij erg trots op is. Deze kun je via de fotodiensten en posterleveranciers als poster laten afdrukken. Als je dat wilt kunnen de meeste van de online poster winkels hier ook nog een mooie passende lijst omheen laten plaatsen. De kosten hiervan zijn verbazend laag.

De beste afdruk services voor een poster van een eigen foto vind je hier boven.

Poster van een gevonden afbeelding

Een derde mogelijke bron voor een mooie poster om af te laten drukken is internet.  Als je op internet een prachtige foto aantreft kun je deze ook als poster laten afdrukken. 

Maar let op, voor een groot formaat poster moet deze foto wel een hoge resolutie hebben, anders wordt je poster korrelig om te zien. Hoge resolutie foto's zijn in ontelbare hoeveelheden te vinden bij zogenaamde stockfoto-sites. Daar vind je voor heel weinig geld of zelfs gratis grote hoeveelheden foto's van goede kwaliteit in een hoge resolutie.

Al deze foto's kun je ook professioneel als poster laten afdrukken bij één van de bovengenoemde aanbieders van posters van een eigen foto.

Formaat poster

Zoek je een poster van een bepaald formaat? Geef deze grootte dan bij het selecteren van je beste poster op. Sommige posters kun je op ieder formaat bestellen (mits de verhoudingen natuurlijk kloppen), maar veel posters zijn ook alleen in standaard maten verkrijgbaar.

Posters kom je in vee maten tegen, maar veel gebruikte poster formaten zijn 40x60 cm, 50x75 cm en 70 x 105 cm.

Posters voor buiten en binnen

De meeste posters worden binnen opgehangen, maar je hebt ook posters voor buiten. Deze buitenposters, meestal tuinposters of tuindoeken genoemd, zijn gedrukt op speciaal materiaal dat weerbestendig, vochtbestendig en heel sterk is.

Materiaal posters

Veel posters worden op papier afgedrukt. Je kunt ze dan inlijsten voor het mooiste resultaat. Je hebt ook posters op materialen als canvas, PVC, dibond, forex, glas, aluminium, jute, textiel, kunstleer en veel meer. Deze posters zijn wel een stuk duurder, maar ook heel mooi en stijlvol.

Hieronder vind je de beste aanbieders voor het printen van eigen foto's als poster op die materialen.


Kijk bij bovenstaande winkels voor alle mogelijkheden, prijzen en vele duizenden foto's.


Zie ook:

Foto bovenaan: Larisa Koshkina
Menu :