Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Alle soorten brievenbussen

Alle soorten brievenbussen


Op zoek naar een brievenbus? In wat voor model dan ook? Online kun je alle soorten brievenbussen vinden. Ook inbouwbrievenbussen, staande brievenbussen en pakketbrievenbussen (brievenbussen voor pakketpost).


Kijk bij Beste Brievenbus Kopen voor de beste brievenbussen tegen de laagste prijs. Hier koop je alle soorten brievenbussen. En er blijken nogal veel soorten brievenbussen te bestaan!

Brievenbussen in deur of muur

Het meest bekend is de brievenbus die in de deur zit. De brievenbusklep, die ook wel briefplaat genoemd wordt, is bij de huizen als brievenbus in gebruik. Maar er zijn naast dit deurbeslag nog veel meer soorten brievenbussen. Brievenbussen waarbij de post niet op de mat valt, zoals bij een brievenbusklep, maar in een aparte box die geleegd kan worden.


Dat kan heel groot zijn. Zoals een inbouwbrievenbus die je in de gevel van je huis opneemt. Bij de meeste van deze inbouwbrievenbussen open je de brievenbus aan de voorkant maar er zijn ook modellen die je vanuit huis kunt  openen.

Vrijstaande brievenbussen

Daarnaast heb je de brievenbussen die je aan de wand bevestigd of op een paal plaats. Bijvoorbeeld bij de voordeur, maar misschien ook dichter bij de straat. De keuze aan dit soort brievenbussen is bijzonder groot zoals je bij de bovenstaande winkel kunt zien.  Deze brievenbussen zijn er in alle stijlen en gemaakt van heel uiteenlopende materialen zoals RVS, kunststof, hout, metaal en verzinkt staal.Pakketbrievenbussen

Vrij nieuw en sterk in opkomst zijn de pakketbrievenbussen. Een pakketbrievenbus is groot en ruim en beschikt over een grote opening zodat de postbode of pakketdienst er je via internet bestelde pakketjes in kan laten glijden. Een  pakketbrievenbus is zo gemaakt dat de pakketjes er niet via die grote opening uitgehaald kunnen worden. Heel diefstalveilig dus.Kijk bij het bovengenoemde Beste Brievenbus Kopen voor alle goede brievenbussen tegen de laagste prijs.
Menu :