Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Pakketbrievenbus. Brievenbus geschikt voor pakketjes

Pakketbrievenbus. Brievenbus geschikt voor pakketjes


Eigenlijk is de naam brievenbus best een verouderde naam. Brieven worden er nauwelijks nog verstuurd, maar pakketjes des te meer. En daarmee is de brievenbus in zijn huidige vorm ook verouderd. De pakketbrievenbus daarentegen heeft de toekomst.

Een pakketbrievenbus is een veel grotere brievenbus, die ook ruimte geeft aan postpakketten. Via een veel grotere toegang kan de pakketdienst, postbode of andere bezorger pakketjes in de pakketbrievenbus laten glijden. Via een deurtje, met slot, kun je de brievenbus openen om het postpakket er uit te halen.

Natuurlijk is het niet de bedoeling dat andere mensen er met je pakketje vandoor gaat. Daarom heeft een goede pakketbrievenbus een dusdanig ontwerp dat het pakketje er wel zonder sleutel in kan, maar dat hij er niet via de toegang weer uitgehaald kan worden.Zo kun je veilig je pakketjes laten afleveren als je niet thuis bent.

Kijk bij Beste Brievenbus Kopen waar je deze pakketbrievenbussen goedkoop kunt kopen. er zijn pakketbrievenbussen voor aan de muur en vrijstaand met statief. Ook bestaan er pakketbrievenbussen die je kunt inbouwen. Dat is natuurlijk wel een kleine verbouwing.

De Logixbox

Een speciale pakketbrievenbus die je bovengenoemde website ook kunt vinden is de Logixbox. Dit is eigenlijk geen brievenbus meer, maar een box waarin de pakketdienst of bezorger pakketjes en bezorgingen kan achterlaten. De Logixbox is geïsoleerd zodat zelfs de bezorgdienst van de supermarkt hem voor de boodschappen kan gebruiken.


Als de bezorger komt is de Logixbox klaar voor gebruik. De boodschappen of het pakket kan in de box worden geplaatst waarna de bezorger op het slot drukt. De Logixbox is nu vergrendeld en kan alleen met een sleutel worden geopend. Na het openen (en legen) is de bezorgbox weer klaar voor de volgende bezorger.

Kijk voor de Logixbox en voor goede pakketbrievenbussen bij het bovengenoemde Beste Brievenbus Kopen op de consumentensite BesteKopen.nl
Menu :