Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Poedertinten. Zachte kleuren in je interieur

Poedertinten. Zachte kleuren in je interieur


Poedertinten zijn zachte kleuren als roze, zand en grijs. Poedertinten zorgen voor een zachte en daarmee intieme uitstraling in je inrichting. Niet voor niets is poedertinten in het interieur een trend die we ook dit jaar weer zien.

Woonexpress, één van de beste online woonwinkels van Nederland, heeft een interessant overzicht samengesteld van meubels en woonaccessoires in poedertinten. Vooral in een interieur in Scandinavische stijl passen meubels en accessoires in poedertinten erg goed.

Goed te combineren

Poedertinten zijn goed te combineren. Ze komen goed uit bij wit marmer en mintgroen, maar ook bij andere "poederkleuren", of juist bij felle en diepe kleuren, voor een mooi contrast.

Maak van de poedertinten een belangrijke kleur in je interieur door bijvoorbeeld een bank in zo'n kleur te plaatsen, of door een muur in een poedertint te verven.

Voorbeelden meubels en woondecoratie in poedertinten


Kijk voor voorbeelden van meubels en decoraties in poedertinten bij het boven genoemde Woonexpress. Daar vind je nog veel meer leuke trends zoals industrieel vintage, botanisch, marsala, Scandinavisch, pastel & neon, hamman, art deco en veel meer.

Foto: Woonexpress
Menu :