Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Abonnement voor een reparatiedienst voor alle storingen in huis

Abonnement voor een reparatiedienst voor alle storingen in huis


Je hebt een storing in de woning, bijvoorbeeld een verstopt riool, een glasschade, een elektriciteitsprobleem, een lekkage of wat dan ook. Probleem! Nee, niet als je bij Lex Woont bent aangesloten. Lex Woont is de reparatiedienst voor iedere woning. Lees hier over Lex Woont.

Lex Woont is een landelijk opererend klusbedrijf dat alle reparaties aan huis kan verrichten. Of het nu een afvoer, een CV-installatie, glas, houtwerk, sanitair of iets anders is. Als je iets in huis kapot is kun je Lex Woont bellen, en ze komen het repareren. Dat gaat op basis van een abonnement. Een abonnement bij Lex Woont kost 29,95 per maand.

Dat lijkt veel geld, maar Lex woont rekent geen voorrijkosten, geen uurloon en zelfs geen materiaalkosten, en dan is het ineens niet duur meer!

Bovendien is deze reparatiedienst 24 uur per dag, 7 dagen per week in te schakelen. 1 reparatiedienst voor al je storingen, altijd bereikbaar!

Lex Woont werkt samen met specialisten op ieder terrein in het hele land. Het gemak is enorm. Als er iets aan je huis mankeert hoef je geen reparateur te zoeken, geen offertes aan te vragen en te vergelijken, je belt gewoon Lex, en het wordt zonder kosten gerepareerd.

Nog wat cijfers: Meer dan 100.000 woningen worden door Lex Woont onderhouden, Er zijn naast particulieren dan ook veel verhuurders die de storingsafhandeling en onderhoud aan Lex Woont uitbesteden. Jaarlijks worden er via Lex Woont 350.000 reparaties uitgevoerd en de klanttevredenheid daarbij scoort een 8,2.

Kijk op Lex Woont voor alle informatie.
Menu :