Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Wat kosten rolgordijnen? Bereken prijs.

Wat kosten rolgordijnen? Bereken prijs.


Wat kosten rolgordijnen. Dat is via internet snel te achterhalen. Kies de rolgordijnen of blinds die je wil. Geef de maten en andere gegevens en voorkeuren op en je krijgt de prijs van de gordijnen voor jouw raam te zien.

Dat kan via Online Blinds. Een webwinkel die heel snel rolgordijnen en blinds kan leveren tegen een heel aantrekkelijke prijs. Doe er maar eens een prijsberekening voor jouw gewenste gordijnen. Het invullen van wat relevante gegevens is genoeg om meteen de prijs van de rolgordijnen  te zien.

Verschillende soorten rolgordijnen en blinds

Het gaat daarbij om verduisterende gordijnen, semi transparante gordijnen en transparante gordijnen. Ook van duo-rolgordijnen kun je de prijs opvragen. Een duo-rolgordijn bestaat uit twee beweegbare stofbanen (de één gekleurd, de ander transparant) die over elkaar bewegen. En dan zijn er natuurlijk nog de jaloezieën die bestaan uit dunne panen en de blinds die je in zijn geheel omhoog en omlaag trekt.

Snel en makkelijk de prijs van rolgordijnen op maat

Om de prijs van de rolgordijnen of blinds te weten te komen hoef je alleen maar de maten op te geven en te kiezen voor een uitvoering de de bedingingszijde (ketting links of rechts). En natuurlijk kun je uit de lijst de kleur van jouw ideale rolgordijnen kiezen.


Gratis kleurstalen

Vind je op deze site je ideale rolgordijnen tegen een aantrekkelijke prijs, maar twijfel je nog over de kleur? Dan kun je gratis kleurstalen aanvragen.

Kijk bij het bovengenoemde Online Blinds voor alle mogelijkheden en een prijsberekening.

Foto: Online Blinds
Menu :