Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Alcoholvrije wijn en likeur

Alcoholvrije wijn en likeur

Denk je bij alcoholvrije wijn aan kinderchampagne? Dan verkijk je je behoorlijk op de kwaliteit van alcoholvrije wijn zoals deze tegenwoordig te koop is.


Alcoholvrije wijn, likeuren en andere mixdranken zonder alcohol, malt bieren, ze zijn tegenwoordig van topkwaliteit verkrijgbaar.

Neem de alcoholvrije wijn. Witte wijn, rode wijn, rosé, bruisende bubbeltjeswijn, allemaal zonder alcohol en van een verbazend hoge kwaliteit. Van druiven als Merlot en Cabernet Sauvignon, echte wijnen die achteraf van de alcohol zijn ontdaan maar die al hun smaak en geur hebben behouden.

Ook echte cocktails zijn tegenwoordig te mixen zonder dat er alcohol aan te pas komt. Als mixdrank kun je dan alcoholvrije likeur en bijvoorbeeld Vermouth zonder alcohol gebruiken. Talloze likeuren zijn tegenwoordig alcoholvrij te kopen. Met alle soorten vruchten, amandellikeur, cocoslikeur, anijslikeur, en ga zo maar even door. Alles zonder alcohol.

Al deze alcoholvrije wijnen en likeuren zonder alcohol zijn ideaal om op een feest of tijdens een diner aan je alcoholvrije gasten te serveren. Of om 's avonds zelf een goed glas wijn te genieten. De smaak en kwaliteit van goede alcoholvrije wijn en likeur is tegenwoordig uitstekend en de prijzen zijn lager dan je zou verwachten. Kijk op de website Alcoholvrij voor alle informatie over deze dranken zonder alcohol.
Menu :