Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Een mobiele airco

Een mobiele airco

De meeste nieuwe auto's zijn tegenwoordig voorzien van een airco en ook in huis is een airco al lang geen uitzonderlijke luxe meer.


Een handige mobiele airco kun je dan ook al voor een paar honderd euro kopen. Daarmee koel je zowel je huiskamer als je slaapkamer.

Mobiele airco

Zo'n mobiele airco is namelijk klein en licht genoeg om op warme avonden mee te verhuizen naar de slaapkamer. Zo kun je de ruimte koelen waar dit het meest gewenst is.

Tip: In het overzicht aanbiedingen airco's bij de beste winkels vind je alle airco's bij de goedkoopste aanbieders.

Monoblock en splitsysteem airco

Er zijn twee soorten airco's voor thuisgebruik. Monoblock en splitsysteem. De splitsystemen bieden de beste koeling, maar deze airco systemen zijn wat lastiger te verplaatsen. Deze hebben namelijk een gedeelte dat buiten een raam wordt geplaatst.

Naast dat splitsysteem airco's beter koelen hebben ze nog een voordeel. Ze leveren minder geluidsoverlast op omdat het deel dat het meeste geluid maakt buiten het raam wordt geplaatst. Splitsysteem airco's zijn te herkennen aan het feit dat ze uit twee delen bestaan.Een airco als ventilator of verwarming

Airco's koelen en ontvochtigen maar ze kunnen meestal ook alleen ventileren. Ze werken in die stand als een ventilator. Met andere woorden, ze verplaatsen dan alleen de lucht en koelen deze niet. Er zijn ook airco's die als verwarming dienst kunnen doen.

Hier kun je een mobiele airco goedkoop online kopen

Zie ook: 
Samenvatting:
Een airco hoef je niet in te bouwen. Een mobiele airco is ook een optie. Het voordeel is dat je deze makkelijk kunt verplaatsen en de mobiele airco dus kunt gebruiken in de kamer en op de plek die jij wil. Hierboven informatie over de mobiele airco waaronder de beste mobiele airco uit de test en de beste winkels om een mobiele airco goedkoop online te kopen.
Menu :