Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Feesttafel tips

Feesttafel tips


Wil je met de feestdagen uitpakken met een mooie feesttafel? Dan hebben we hier handige tips voor je. Tips voor de mooiste feesttafel, zonder veel moeite.


Lang leve internet! Op internet zijn enkele goede webshops te vinden die werkelijk alles voor je feesttafel kunnen leveren. Servies, bestek, tafeldecoratie en heel veel meer. Tegen lage prijzen en met enorm veel keuze. Kijk bij beste servies en bestek kopen voor deze beste webshops op dit gebied. Je vindt hier alles dat nodig is.

Tips feesttafel

Hieronder vind je handige tips voor de mooiste feesttafel.

  • Een mooie feesttafel kan niet zonder een mooi tafelkleed en sfeervolle servetten. Natuurlijk wel van stof en niet van papier. Dit tafellinnen is te sfeerbepalend om je er goedkoop van af te maken. En tafellinnen is bij bovenstaande webshops helemaal niet duur. Wil je het wat speelser? Kies dan voor servetten in verschillende kleuren, maar wel van hetzelfde formaat, anders toont het als een rommeltje.
  • Net zo belangrijk zijn de glazen. Zet mooie grote wijnglazen op je feesttafel. Ze hoeven echt niet vol en er kan ook appelsap in, maar ze maken je feesttadel compleet.
  • Naamkaartjes bij ieder bord zijn persoonlijk, maar ook wel erg formeel. Zet er daarom een persoonlijke wens of boodschap bij. Dan is het formele ineens verdwenen, maar ze zijn nog persoonlijker.
  • Deze kaartjes kun je in een kurk met een insnede zetten. Even doordrinken voor de kerst dus. Haal je dat niet? Dan kun je ook de kinderen iets laten knutselen. Altijd leuk!
  • Een mooie feesttafel maak je nog mooier door de natuur in huis te halen. Lentebloemen met pasen, kerstversiering bij de kerstdis en bloemen bij een feesttafel in de zomer.
  • Kaarsen en muziek zijn ook van die sfeermakers. De kaarsen hoeven heus niet (in de weg) op tafel te staan. Als ze maar zichtbaar zijn.
  • Maak het niet bont. Kies voor twee kleuren, en gebruik die. Maak ook niet de fout om verschillende stijlen te mixen. De mooiste feesttafels zijn echt niet overladen met accessoires.
  • Met kerst is nepsneeuw een mooie sfeermaker, die neutraal is, dus je feesttafel net te druk maakt.
Meer tips voor kerst

Menu :