Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Badkamerverlichting. Tips en informatie

Badkamerverlichting. Tips en informatie

In de badkamer hang je niet zomaar een willekeurige lamp op. Badkamerverlichting moet veilig zijn, maar je kunt de verlichting ook gebruiken om de badkamer de juiste sfeer te geven.


We kijken hier naar verschillende soorten badkamerverlichting.

Badkamer inbouwspots

voor een strakke moderne badkamer zijn inbouwspots vaak een goede optie. Deze vormen één geheel met de badkamer en zijn niet al te prominent aanwezig. Inbouwspots voor in de badkamer maken steeds vaker gebruik van LED-verlichting.


Wandlamp voor in de badkamer

Mag een lamp meer opvallen, dan is een wandlamp boven of naast de spiegel een goede keuze. Een lamp bij de spiegel geeft je goed zicht als je bijvoorbeeld aan het scheren bent. Een goede badkamerlamp is goed beschermd tegen vocht zodat de natte omstandigheden geen kwaad kunnen.

Badkamerspiegel met verlichting

Nieuw zijn de badkamerspiegels waarin de lamp al verwerkt zit. Vooral de opkomst van de LED-verlichting opent vele mogelijkheden voor dit soort lampen.Plafondlamp in de badkamer

En dan is er de oude vertrouwde plafonnière. Speciaal voor de badkamer zijn er speciale moderne plafonnières te koop. En ook met spotjes kun je in de badkamer heel veel doen. Spotjes heb je voor aan het plafond en voor aan de muur. Maar kies voor de veiligheid wel voor speciale badkamerspotjes.

Kijk hier voor de beste winkels om goedkoop goede badkamerverlichting te kopen.


Zie ook: Meer tips badkamer
Menu :