Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Retro jaren 50 inrichting. Hier koop je het!

Retro jaren 50 inrichting. Hier koop je het!

Richt een ruimte helemaal in alsof je in de jaren 50 bent. Moeilijk is dat niet, want alles voor een retro inrichting uit de jaren 50 is eenvoudig online te koop, hier lees je waar.


Van retro stoelen, tafels en banken in de jaren 50 stijl, tot een retro jukebox, diner set, neon-reclame, verlichting en oude klokken, spiegels en woonaccessoires.De jaren vijftig in één winkel

Dit alles, en nog heel veel meer uit de jaren 50, vind je op één plek namelijk de Fifties Store. De grootste online retro-winkel van Nederland. Alles helemaal gericht op de stijl van de jaren 50.

Jaren 50 retro eettafel set

Jaren 50 retro eettafel set

De jaren 50 meubels die de Fifties Store verkoopt zijn niet tweedehands of derdehands, maar helemaal nieuw. Maar wel helemaal gemaakt in de unieke stijl van de fifties. Op het eerste gezicht denk je te maken te hebben met originele meubels en accessoires uit de vijftiger jaren.

Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van retro jaren 50 meubels en retro jaren 50 woonaccessoires, maar in de Fifties Store zijn nog heel veel meer van deze retro woon artikelen te vinden. 

Retro jukebox jaren 50

Retro jukebox jaren 50


Felle kleuren en metalen elementen (toen heel vernieuwend) kenmerken deze jaren vijftig stijl. De fifties komen weer tot leven in deze winkel waarin je alles voor een retro jaren vijftig inrichting kunt vinden.

Retro dining set jaren vijftig

Retro dining set jaren vijftig


De collectie van meer dan 10.000 retro artikelen kent heel opvallende items. Bijvoorbeeld een bank gemaakt van de voorkant van een echte originele Ford Mustang. Of een zitbank van een Volkswagen Kever. Deze bijzonder banken worden op bestelling gemaakt.


Retro bank Amerikaanse auto (op maat gemaakt)

Retro bank Amerikaanse auto (op maat gemaakt)En wat de denken van "echte" jaren 50 bioscoopstoelen voor in je huisbioscoop, de inrichting van een diner uit de fifties als eethoek (inclusief jukebox) of een neon-reclame van een Route 66 benzinestation aan je garagemuur.


Route 66 meubels
Op bovenstaande Fitftiesstore val je van de ene verbazing in de andere. De hele jaren 50 zijn daar te koop!

Zie ook:
Foto's: Fiftiesstore


Samenvatting:
Wil je een kamer in een retro jaren 50 stijl inrichten? Of zoek je een leuke retro jaren vijftig woonaccessoire? In de Fiftiesstore vind je het allemaal. Als liefhebben van de fifties kun je je in deze bijzondere retro webwinkel helemaal uitleven. Hierboven vind je wat voorbeelden van jaren 50 retro inrichting maar in de Fiftiesstore zijn nog veel meer jaren vijftig meubels en woon accessoires in fifties stijl te vinden.
Menu :