Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Retro jaren 50 inrichting. Hier koop je het!

Retro jaren 50 inrichting. Hier koop je het!

Richt een ruimte helemaal in alsof je in de jaren 50 bent. Moeilijk is dat niet, want alles voor een retro inrichting uit de jaren 50 is eenvoudig online te koop, hier lees je waar.


Van retro stoelen, tafels en banken in de jaren 50 stijl, tot een retro jukebox, diner set, neon-reclame, verlichting en oude klokken, spiegels en woonaccessoires.Dit alles, en nog heel veel meer uit de jaren 50, vind je op één plek namelijk de Fifties Store. De grootste online retro-winkel van Nederland. Alles helemaal gericht op de stijl van de jaren 50.


De jaren 50 meubels die de Fifties Store verkoopt zijn niet tweedehands of derdehands, maar helemaal nieuw. Maar wel helemaal gemaakt in de unieke stijl van de fifties. Op het eerste gezicht denk je te maken te hebben met originele meubels en accessoires uit de vijftiger jaren.


Felle kleuren en metalen elementen (toen heel vernieuwend) kenmerken deze jaren vijftig stijl. De fifties komen weer tot leven.


De collectie van meer dan 10.000 retro artikelen kent heel opvallende items. Bijvoorbeeld een bank gemaakt van de voorkant van een echte orinele Ford Mustang. Of een zitbank van een Volkswagen Kever.


En wat de denken van "echte" jaren 50 bioscoopstoelen voor in je huisbioscoop, de inrichting van een diner uit de fifties als eethoek (inclusief jukebox) of een neon-reclame van een Route 66 benzinestation aan je garagemuur.
Op bovenstaande Fitftiesstore val je van de ene verbazing in de andere. De hele jaren 50 zijn daar te koop!
Menu :