Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » De mooiste wereldklokken

De mooiste wereldklokken


Hoe laat is het nu in Tokio, in New York of in Melbourne? Met een wereldklok zie je dat in één oogopslag. Met een wereldklok aan de muur weet je altijd hoe laat het is in een ander deel van de wereld, maar vooral.. een wereldklok aan de muur is een prachtig gezicht.

In je huiskamer, maar vooral ook op een kantoor heeft een wereldklok een dynamische internationale uitstraling. Het zijn vaak mooie klokken om te zien, en er zijn wereldklokken in veel verschillende stijlen. Kijk maar naar de voorbeelden van wereldklokken hieronder.Verschillende soorten wereldklokken

Er zijn verschillende soorten wereldklokken die je als wandklok kunt ophangen. Ten eerste heb je de wereldklokken zoals de Karlsson Time Zone die bestaan uit meerdere klokken in één frame. De grootste klok geeft de belangrijkste tijd aan (normaal gesproken de Nederlandse) en de overige klokken kun je voor andere tijdszones instellen.

Hieronder zie je een voorbeeld van de Karlsson Time Zone wereldklok. Kijk voor de actuele lage winkelprijs en alle andere informatie bij de gelinkte voorbeelden van wereldklokken hierboven.


Een wereldkaart als wereldklok

Misschien nog wel mooier is een wereldklok die als wereldkaart is vormgegeven. Deze klokken geven je kantoor echt een internationale uitstraling. Via kleine led-dispays op de wereldklok wordt op een groot aantal plaatsen aangegeven hoe laat het daar is.

De Karlsson LED Worldwide is zo'n wereldkaart-klok. Deze wereldkaart met digitale klokjes zie je hieronder aangeven. Ook van deze klok vind je de prijs en meer informatie in het bovengenoemd overzicht.


Ook de helemaal bovenaan afgebeelde wereldklok van Seiko combineert een wereldkaart met een reeks klokken, maar dan weer op een heel andere manier/

Er zijn er nog veel meer wereldklokken in tal van vormen en vaak met een unieke en originele opzet. In het bovenstaand overzicht vind je ze allemaal.

Nog veel meer wereldklokken (en andere mooie en originele klokken) vind je bij de beste winkels om online een klok te kopen. Kijk daar voor alle mogelijkheden en meer klokken tips.


Onderwerp:
Hier boven zie je een paar voorbeelden van wereldklokken. Bij de bovenaan genoemde link vind je nog enkele tientallen voorbeelden van mooie wereldklokken in diverse stijlen. Bij de beste winkels om een klok te kopen kun je alle wereldklokken goedkoop kopen.

Menu :