Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Een bankhoes (meubelhoes)

Een bankhoes (meubelhoes)

Een bankhoes is een meubelhoes die de kostbare bekleding van de bank beschermt tegen vuil en vlekken. Een mooie bankhoes ziet er uit alsof het de bekleding van de bank is.


Maar een bankhoes is heel wat makkelijker op te vervangen, en zo'n hoes voor een bank kun je makkelijk in de wasmachine wassen.

Handig: Vuilafstotende bankhoes

Bij veel bankhoezen is dat niet eens snel nodig want deze beschikken over een vuilafstotende laag. Een hoes voor over de bank is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen of met huisdieren.

Een goede bankhoes zit als gegoten

Doordat veel van deze meubelhoezen van bi-elastisch materiaal gemaakt zijn, zijn ze rekbaar in zowel de lengte als breedte en passen ze dus perfect om de bank. Zodanig dat je op het eerste gezicht niet eens ziet dat er een hoes om de bank heen zit. Kijk maar naar de foto's bij dit artikel.


Een nieuwe bank? Nee een andere bankhoes!

Bankhoezen zijn in alle kleuren en in diverse designs te koop. Ze zijn ideaal om je bank te beschermen, om een versleten bank er weer als nieuw uit te laten zien of om je bank te pimpen als je gewoon zin hebt in een nieuw kleurtje. Met een hoes voor de bank heb je heel goedkoop een 'nieuwe' bank.

Menu :