Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Beste meubelhoezen kopen

Met een meubelhoes hou je je bank of stoel langer mooi. Ook kun je meubelhoezen gebruiken om je bank een totaal ander uiterlijk te geven. Hieronder vind je de beste winkels waar je online meubelhoezen kunt kopen:

Otto meubelhoezen
Een heel grote collectie meubelhoezen. Bankhoezen, stoelhoezen, fauteuilhoezen, grand foulards, hoezensets, Otto verkoopt al deze meubelhoezen in grote getale. Allemaal tegen lage prijzen en met de mogelijkheid van achteraf betalen per acceptgiro.

Meubelhoezen bij VidaXL
VidaXL levert ook veel meubelhoezen. Ook hier vond je zowel goede als goedkope bankhoezen, stoelhoezen en andere hoezen die je zitmeubelen weer als nieuw doen lijken, Gratis verzending en de mogelijkheid om op rekening te kopen.

Leen Bakker meubelhoezen online
Leen Bakker heeft prachtige meubelhoezen voor stoelen, banken en sta-tafels. En dat alles natuurlijk tegen de goedkope prijzen die we van Leen Bakker gewend zijn.

BonPrix meubelhoezen
Kijk hier voor alle meubelhoezen en foulards die door BonPrix worden aangeboden. Prachtige meubelhoezen tegen lage prijzen, met de mogelijkheid tot achteraf betalen.

Klingel meubelhoezen
Ook bij Klingel zijn veel meubelhoezen en meubelkleden te vinden. Je kunt deze achteraf per acceptgiro betalen. Ook hier vind je vele stoelhoezen, bankhoezen, bankstelhoezen en andere meubelhoezen.

Dekoria Ikea hoezen
Geef je Ikea meubels een nieuw leven. Dekoria maakt meubelhoezen voor de banken, stoelen en voetenbankjes van Ikea. Voor iedere stoel of bank precies in de juiste formaten. Je oude Ikea zitbank of stoel ziet er als nieuw uit. Met keuze uit honderden verschillende designs! Ook bij Ikea zelf zijn meubelhoezen (beperkt) te koop.

Bol Grand Foulards
Een alternatief voor een meubelhoes is een grand foulard, een sierdoek die los over de bank wordt gedrapeerd. In deze speciaalzaak van Bol.com vind je er circa 100, plus nog heel veel plaids voor over de bank of stoel.

0 reacties:

Een reactie posten

Menu :