Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Tips toilet. Van een goede toiletpot tot mooi design toiletruimte

Vergeet bij het inrichten van je huis ook het kleinste kamertje niet. Hier hebben we leuke en handige tips en aanbiedingen voor de inrichting van je toilet ruimte.

Toilet tips wonen

Toiletpot tips

De ene toiletpot is de andere niet. Hier tips en informatie met betrekking tot "het gemak".

Zwevend toilet

Het zwevende toilet (hangtoilet) kom je in iedere mooie design toiletruimte tegen. Vooral het hangende toilet met inbouwreservoir is favoriet. Bij zo'n hangtoilet is namelijk geen stortbak zichtbaar zodat het toilet echt lijkt te zweven. Hieronder tips, informatie en aanbiedingen van het hangtoilet

Het toilet is berucht om de geur die er na gebruik kan hangen. De beruchte poepgeur. Het is niet fijn om de poepgeur van een ander te ruiken, en het is ook niet fijn als je weet dat een ander jouw poepgeur ruikt. Het stankvrije toilet is de oplossing. Hieronder alle informatie.


Een toilet in industriële stijl

Woonstijlen kom je ook in het het kleinste kamertje tegen. Een landelijk toilet, een modern toilet, een industrieel toilet. Van deze laatste woonstijl voor de toiletruimte vind je hieronder voorbeelden.Urinoir

Het urinoir kom je in alle openbare toiletten tegen, bijvoorbeeld in de horeca. Maar ook thuis kun je een urinoir in het toilet of badkamer opnemen. De heren thuis kunnen dan hun kleine boodschap daar kwijt wat goed in voor de hygiëne en de droge wc bril. Hieronder meer informatie.


Accessoires voor in het toilet

Pimp je toilet met mooie accessoires. Hieronder de tips.

Zeepdispenser

Met woonaccessoires kun je ook je toilet een mooie en verzorgde uitstraling geven. Dat kan met kleine en eenvoudige accessoires zoals een zeepdispenser of zeeppompje. Deze zeepdispensers / zeeppompjes zijn er in fraaie designs. Kijk hieronder voor mooie dispensers en pompjes voor op het toilet.


Toiletborstel

Het zelfde geldt voor de toiletborstel houder. Je kunt een eenvoudige toiletborstel-houder neerzetten maar ook kiezen voor een mooie design toiletborstel plus houder. Voorbeelden vind je hier onder.


Toilet tips

Op onze website met tips en informatie voor bij het inrichten en decoreren van het huis wordt het kleinste kamertje niet vergeten. Kijk hier boven voor alle tips met betrekking tot het toilet.

We informeren je over nuttige toilet benodigdheden zoals een stankvrij toilet, maar we kijken ook naar de mogelijkheden om van het kleine kamertje iets moois te maken. Bijvoorbeeld met een design toiletborstelhouder of een mooie zeepdispenser. Want de inrichting van je toilet hoeft natuurlijk niet alleen functioneel te zijn.

Ook kijken we naar de mogelijkheden om thuis een urinoir te installeren of je toiletruimte bijvoorbeeld in een industriële stijl aan te kleden. 

Kijk hierboven voor alle toilet tips. Bij de badkamer tips vind je nog meer informatie die je van pas kan komen bij het inrichten van je toilet.
Menu :