Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Design RVS toiletborstel-houder

Design RVS toiletborstel-houder

Je kunt in je toilet of badkamer een goedkope plastic toiletborstelhouder neerzetten, maar voor een paar tientjes heb je een prachtige design toiletborstel-houder van RVS.


Wij kijken hier naar de RVS toiletborstel-houders van enkele goede merken.

Wandmodellen en losse toiletborstelhouders

Je hebt deze wc-borstel houders in twee soorten. Je hebt losstaande modellen die je naast het toilet kunt neerzetten, en je hebt wandmodellen die je aan de muur kunt bevestigen. Doordat zo'n toiletborstel niet zo zwaar weegt kan dit ook met een plakset gebeuren.

Blomus toiletborstel houders

Blomus heeft een groot aantal design RVS wc borstelhouders in het assortiment. Bijvoorbeeld de Senso serie. Deze toiletborstelhouders zijn gemaakt uit gepolijst RVS en kunststof of mat RVS en kunststof.

Een andere series van Blomus zijn de Duo serie van glanzend RVS, en de Nexio, Tarro en Liquo toiletborstels met een zeer lage houder. Bij Liquo is deze houder overigens van porcelein. De borstelgreep is wel van roestvrij staal.

Andere merken die goede toiletborstelsets verkopen zijn Brabantia, Eva Solo, Simplehuman en Zack. Diverse modellen van Zack lijken op die van Blomus, maar zijn net wat goedkoper. Simplehuman heeft een toiletbostelset die er weer heel anders uitziet. Deze is deels van kunststof deels van mat RVS. 

Kijk in het bovengenoemde overzicht voor mooie toiletborstelhouders tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer tips toilet
Menu :