Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » De mooiste waxinelichthouders / theelichthouders

De mooiste waxinelichthouders / theelichthouders

Waxinelichthouders (ook wel theelichthouders genoemd) zijn er in talloze variaties. Wij hebben een aantal van de mooiste waxinelichthouders voor je verzameld.Deze theelichthouders zijn gemaakt van uiteenlopende materialen zoals glas, rvs, steen, chroom en stof.

Fabrikanten van dit soort moderne design waxinelichthouders zijn Menu, Blomus, Georg Jensen, Auerhahn, Stelton en Zack.

TIP >>> Kijk hier voor de beste aanbieders

Menu waxinelichthouders met verwisselbare hoesjes

Menu maakt de waxinelichthouders van porselein, glas en stof. Diverse van hun theelichten beschikken over een een set met meerdere afneembare en doorschijnende hoesjes. Deze hoesjes zorgen er voor dat het kaarslicht fascinerende patronen van schaduwen achterlaat. Deze glazen waxinelichthouders kunnen ook  zonder hoesje gebruikt worden.Doordat er meerdere hoesjes worden meegeleverd kunnen er meerdere sferen gecreëerd worden.

Blomus windlicht

Een waxinelicht of theelicht wordt ook wel een windlicht genoemd. De rand van de windlichthouder beschermt de vlam tegen uitwaaien. De Blomus Faro is een echt windlicht, met hoge doorzichtige randen. De onderkant van deze waxinelichthouder is van roestvrij staal.
Rvs waxinelichthouders

Roestvrij staal (rvs) is een materiaal dat je ook veel tegenkomt bij de waxinelichthouders van Auerhahn en Georg Jensen.

Dit zijn heel moderne theelichthouders met soms onbeschrijflijke vormen. Modern, maar wel heel sfeervol.


Kijk bij bovenstaande aanbevolen woonwinkels voor voorbeelden van al deze waxinelichthouders. Daar vind je ook alle prijzen.
Menu :