Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Wonen tips en informatie

Op onze website geven we informatie over alles dat met wonen te maken heeft. Hieronder vind je een aantal woon thema's die daarbij veelvuldig terugkomen. Klik op deze thema's om de artikelen met tips en informatie te lezen.

Informatie en tips woonkamer
Artikelen over alles in de woonkamer. Alle soorten meubelen maar bijvoorbeeld ook woondecoratie.

Informatie en tips eetkamer
De eetkamer behandelen we hier apart. Met tips met betrekking tot eetkamerstoelen en eettafels, maar ook met betrekking tot servies, bestek, glazen e.d.

Informatie en tips keuken
Tips en informatie over keukenapparatuur, keukenaccessoires en de inrichting van je keuken.

Informatie en tips slaapkamer
Alles over de inrichting van je slaapkamer. Over ledikanten, matrassen, boxsprings, maar ook over slaapkamerkasten, beddengoed, decoratie en heel veel meer.

Informatie en tips badkamer
Ook onze informatie over de badkamer is zeer veelzijdig. Met info en tips over onder andere baden, douchecabines, badkamerverlichting, het toilet, kranen, badkamerradio's, douchegordijnen en alles wat je nog meer in de badkamer vindt.

Informatie en tips kinderkamer
Een kinderkamer vraagt om een hele andere inrichting dan een slaapkamer voor volwassenen, zowel functioneel als decoratief. Kijk hier voor tips en informatie voor kinderkamers, kinderbedden en accessoires voor de kinderkamer.

Informatie en tips babykamer
Veel specifieker zijn onze tips voor de babykamer. Maar niet minder compleet. Met informatie over onder andere wiegjes, muurstickers, wipstoeltjes en nog meer.

Informatie en tips toilet
Het kleinste kamertje in huis wordt met grote regelmaat bezocht. Ook dit kamertje verdient daarom een mooie inrichting. Hier tips en informatie om ook het toilet mooi en functioneel aan te kleden.

Informatie en tips hal, gang, trap
Vergeet ook de "verbindende" ruimtes in huis niet. Hier informatie en tips voor het inrichten van deze ruimtes.

Informatie en tips werkkamer / kantoor
Steeds meer mensen werken regelmatig thuis, en ook worden er steeds meer dagen thuis gewerkt. Door werknemers, maar bijvoorbeeld ook door ZZP'ers. Dat thuiswerken vraagt om een goede werkplek of kantoor aan huis. Hier vind je alle informatie en tips om je werkkamer goed in te richten.

Meer tips wonen

Hierboven hebben we het vooral over woontips voor de verschillende ruimtes in huis. Maar er is natuurlijk een grotere diversiteit aan informatie en tips met betrekking tot wonen. Hieronder nog wat populaire thema's.

Informatie en tips klussen en gereedschap
Tips met betrekking tot het beste gereedschap voor je klus. Handig handgereedschap en elektrische gereedschap voor bij het klussen. Hier vind je ze allemaal.

Informatie en tips klussen
Naast de tips met betrekking tot het klusgereedschap hebben we ook informatie en tips over andere klusbenodigdheden zoals verschillende soorten verf en andere klusmaterialen.

Informatie en tips inrichten huis
Hierboven geven we veel tips en informatie voor het inrichten van bepaalde kamers zoals een slaapkamer. keuken, woonkamer of badkamer. In deze rubriek kijken we meer de algemene inrichting zoals gordijnen en andere raambekleding, naar de verschillende vormen van vloerbedekking, maar ook naar woonstijlen en inspiratie voor het inrichten van je huis.

Informatie en tips decoratie
De finishing touch. Tips voor bij het mooi en gezellig maken van je woning. Met decoratie als posters, klokken, verlichting, maar ook planten, aquariums, wanddecoraties en heel veel meer.

Informatie en tips lampen en verlichting
Voor de lampen in huis (en in de tuin) hebben we hier alle tips en de beste (en goedkoopste) winkels. Van eenvoudige plafondlampen, vloerlampen e.d., tot slimme verlichting. led strips en alle andere verlichting. Hier alle tips en informatie.

Informatie en tips vloeren
Wat komt er op de vloer? Tapijt, tegels, hout, PVC, laminaat? De mogelijkheden zijn enorm. En al die verschillende soorten vloerbedekking hebben hun eigen voordelen en nadelen. Hier vind je alle tips en informatie met betrekking tot al deze heel verschillende vloerbedekkingen.

Informatie en tips gordijnen en andere raamdecoratie
Stoffen gordijnen, of toch liever lamellen of jaloezieën? Een rolgordijn of blinds? Lichtdoorlatende gordijnen of verduisterende gordijnen? Alle tips en informatie over gordijnen, raamdecoratie en andere raambekleding vind je hier.

Informatie en tips tuin en terras
Bij de meeste huizen stopt het wonen niet bij de drempel. Ook buitenshuis wordt er gewoond. Op het terras, in de tuin of op het balkon. Hier hebben we alle tips en informatie voor buiten. Over tuingereedschap, tuinmeubels, buitenverlichting, maar ook over de barbecue of een terrasoverkapping.

Informatie en tips huishouden
Hier geven we tips met betrekking tot huishoudelijke apparatuur en andere hulpmiddelen op het gebied van twee facetten van het huishouden, namelijk de was (wassen, drogen en strijken) en het schoonmaken van je huis.

Informatie en tips apparatuur in huis
In huis staat heel wat elektrische apparatuur. Van keukenapparatuur tot de televisie en heel veel meer. Hier geven we tips en informatie over al deze consumentenelektronica voor in huis, maar bijvoorbeeld ook tips om de bijbehorende noodzakelijke kabels weg te werken.

Informatie en tips, veiligheid in huis
Thuis hoort een veilige plek te zijn, maar is dat niet altijd. Voorzieningen als een inbraakalarm, alarmsysteem, koolmonoxidemelder en rookmelder zorgen voor meer veiligheid in huis. Alle tips en informatie over deze onderwerpen vind je hier.

Informatie en tips verbeteren woning
Verbeter je huis met bijvoorbeeld zonnepanelen, nieuwe kozijnen, een terrasoverkapping, schuifpui of dakkapel. Veel van deze verbeteringen verdienen zichzelf op termijn terug en vergroten de waarde van je huis. Hier vind je alle informatie over deze verbeteringen aan je woning.

Zie ook

Menu :