Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Wonen tips en informatie

Op onze website geven we informatie over alles dat met wonen te maken heeft. Hieronder vind je een aantal woon thema's die daarbij veelvuldig terugkomen. Klik op deze thema's om de artikelen met tips en informatie te lezen.

Informatie en tips woonkamer
Artikelen over alles in de woonkamer. Alle soorten meubelen maar bijvoorbeeld ook woondecoratie.

Informatie en tips eetkamer
De eetkamer behandelen we hier apart. Met tips met betrekking tot eetkamerstoelen en eettafels, maar ook met betrekking tot servies, bestek, glazen e.d.

Informatie en tips keuken
Tips en informatie over keukenapparatuur, keukenaccessoires en de inrichting van je keuken.

Informatie en tips slaapkamer
Alles over de inrichting van je slaapkamer. Over ledikanten, matrassen, boxsprings, maar ook over slaapkamerkasten, beddengoed, decoratie en heel veel meer.

Informatie en tips badkamer
Ook onze informatie over de badkamer is zeer veelzijdig. Met info en tips over onder andere baden, douchecabines, badkamerverlichting, het toilet, kranen, badkamerradio's, douchegordijnen en alles wat je nog meer in de badkamer vindt.

Informatie en tips kinderkamer
Een kinderkamer vraagt om een hele andere inrichting dan een slaapkamer voor volwassenen, zowel functioneel als decoratief. Kijk hier voor tips en informatie voor kinderkamers, kinderbedden en accessoires voor de kinderkamer.

Informatie en tips babykamer
Veel specifieker zijn onze tips voor de babykamer. Maar niet minder compleet. Met informatie over onder andere wiegjes, muurstickers, wipstoeltjes en nog meer.

Informatie en tips toilet
Het kleinste kamertje in huis wordt met grote regelmaat bezocht. Ook dit kamertje verdient daarom een mooie inrichting. Hier tips en informatie om ook het toilet mooi en functioneel aan te kleden.

Informatie en tips hal, gang, trap
Vergeet ook de "verbindende" ruimtes in huis niet. Hier informatie en tips voor het inrichten van deze ruimtes.


0 reacties:

Een reactie posten

Menu :