Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Gratis cursus interieur design

Gratis cursus interieur design

Gratis een cursus interieur design volgen? Dat kan. NHA biedt een cursus interieur stylist die in zijn geheel door de overheid wordt vergoed via de STEP subsidie. 

gratis cursus interieur design

Bij deze cursus interieur stylist breng je de geleerde theorie meteen in de praktijk via creatieve opdrachten. Je maakt complete styling plannen, moodboards en gedetailleerde plattegronden. Ook specifieke onderwerpen als verlichting, verf, gebruik van textiel en raamdecoratie komen in deze gratis te volgens thuisopleiding aan de orde.

Bij deze gratis cursus interieur stylist krijg je bovendien een eveneens gratis tablet (zo lang de voorraad strekt) en je kunt de cursus uitbreiden met de cursus SketchUp waarbij je met de SketchUp software 3D ontwerpen van woningen leert maken.

Je leert in deze interieur design cursus kleuren en materialen combineren, de wensen van klanten omzetten in het interieur van hun dromen of maak je eigen droominterieur met optimaal gebruik van de ruimte en een optimale sfeer. 

Duizenden cursussen en opleidingen te volgen met STEP subsidie

De mogelijkheid om de cursus interieur stylist gratis te volgen staat niet alleen. Omdat opleidingen en cursussen niet meer van de inkomsten belasting kunnen worden afgetrokken heeft de overheid de STEP subsidie in het leven geroepen. Iedere Nederlander (18 jaar of ouder. maar nog niet in de AOW) kan jaarlijks voor maximaal 1.000 euro gratis een opleiding, thuisstudie of cursus volgen (of 1.000 euro subsidie krijgen als de opleiding duurder is).

Alle soorten opleidingen en cursussen zijn zo gratis te volgen. De cursus interieur stylist / interieur design, maar ook andere cursussen die een connectie met een beroep hebben Dat zijn bijna alle cursussen, want ook bier proeven, koken, illustraties tekenen en andere pretstudies zijn gratis te volgen met de STEP subsidie.

Onderwerp:
Volg gratis een cursus interieur design. Via de STEP subsidie kun je heel veel cursussen, thuisstudies en opleidingen gratis volgen, waaronder dus de cursus interieurstylist. Hier informatie over de cursus interieur stylist die je gratis thuis kunt volgen (eventueel aangevuld met 3D interieur tekenen met SketchUp) en meer informatie over een gratis cursus of gratis opleiding via een STEP budget.

Menu :