Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Decoratie. Tips en informatie

Maak de inrichting van je huis af met mooie decoratie. Hier vind je tips en aanbiedingen met betrekking tot de leukste, mooiste en gezelligste woondecoratie.

decoratie wonen

Kleine woondecoratie

Decoratie om het in huis gezellig te maken hoeft heus niet altijd groot te zijn. Kijk maar eens bij de sfeermakers hieronder. Met een lichtje of geurtje kun je het in huis extra gezellig maken.

Moderne design woonaccessoires

Er zijn vele woonstijlen, hou je van een moderne stijl? Kijk dan eens bij de onderstaande design woonaccessoires.

Lampen en verlichting

s'avonds is verlichting een belangrijke sfeermaker. Met licht kun je een sfeer oproepen en mooie decoraties dusdanig uitlichten dat hun effect versterkt wordt. Hieronder heel veel tips en informatie over verschillende soorten verlichting en de effecten die je daarmee in huis bereikt. We kijken daarbij niet alleen naar lampen en  verlichting voor in de woonkamer, maar ook voor verlichting in de kinderkamer, badkamer, keuken, tuin en andere ruimtes.

Foto decoraties

Bij veel decoratie voor in huis wordt gebruik gemaakt van foto's. Dat kunnen de mooiste foto's zijn maar ook je mooiste eigen foto's, voor een persoonlijke decoratie. Al deze foto's kunnen op tal van manieren afgedrukt worden. Als poster in een lijst, maar ook op tal van materialen. Bijvoorbeeld op canvas (schildersdoek), aluminium, hout, glas of nog veel meer. Kijk hieronder voor alle mogelijkheden. Ook kun je foto's in een lichtbak plaatsen.  Kijk ook eens naar de speciale deurposters. Hiermee kunnen heel leuke effecten bereikt worden.

De natuur in je woning

Met planten en bloemen breng je de natuur in je woonkamer. Zelfs als deze planten niet echt zijn, omdat er bijvoorbeeld te weinig licht is, kunnen ze voor een heel natuurlijke sfeer zorgen. Ook dieren zorgen voor een natuurlijke sfeer in huis. 

Aquarium als woondecoratie

Over dieren en natuur gesproken. Ook een aquarium, met planten en vissen, kan prachtig staan in een woonkamer. Kijk maar eens bij onderstaande tips en informatie betreffende design aquariums.

Klokken

Een vorm van decoratie die vrijwel in iedere kamer voorkomt is de klok. Klokken zijn er dan in alle woonstijlen. Van heel klassiek tot hypermodern. Hieronder vind je tips en informatie met betrekking tot al dit soort klokken.
Een grote kist of een mand is heel functioneel om je rommel in op te ruimen. Maar let ook op het uiterlijk van je nieuwe opbergmand of opbergkist, deze manden en kisten kunnen er namelijk ook heel mooi uitzien. Voorbeelden daarvan vind je hier onder. 

Overige woondecoratie

En zo is er nog heel veel meer decoratie voor in huis. Hieronder vind je nog veel meer tips en informatie om het in huis mooi en gezellig te maken.

Zie ook

Menu :