Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , , » Kinderlampen: Overzicht alle lampen kinderkamer

Kinderlampen: Overzicht alle lampen kinderkamer


Een kinderkamer maak je af met een leuke bijpassende kinderlamp. Hier hebben we meer dan 1.700 lampen voor de kinderkamer en babykamer verzameld. Kinderlampen voor alle thema's. Als je hier geen geschikte kinderlamp kunt vinden dat vind je hem nergens.


Het gaat hierbij om alle soorten lampen voor de kinderkamer of babykamer. Hanglampen, plafonieres, wandlampen, bureaulampen, staande lampen, maar ook slaaptrainers, discolampen, glitterlampen, lavalampen en andere lampen speciaal voor de kinderkamer. Hier vind je ze alle 1.700!

Lampen voor de thema kamer

Een junglekamer, piratenkamer, prinsessenkamer, formule 1 kamer, voetbalkamer, heel veel kinderkamers hebben tegenwoordig een thema. Daar kun je natuurlijk altijd een neutrale witte lamp in plaatsen, maar veel leuker is het als de kinderlamp helemaal in het thema van de kinderkamer past. Bijvoorbeeld een hanglamp in de vorm van een motor voor de USA kamer, en hanglamp in de vorm een voetbal in een Feyenoord-kamer.

In het bovenstaand overzicht vind je alle soorten kinderlampen. Selecteer bij Serie het thema wat je zoekt.

Tip: Onderschat het effect van een lamp in een ruimte niet. Een lamp is heel sfeerbepalend. Als hij brandt, maar door zijn prominente plek ook overdag.

Tip: Een hanglamp of plafoniere zorgt voor voldoende licht op de kinderkamer of babykamer. Maar een wandlampje of spotje zorgt vaak voor de sfeer.

Slaaptrainer en nachtlampjes

Het bovengenoemde overzicht met kinderlampen is gesorteerd op populariteit. Het valt daarbij op dat de slaaptrainers en nachtlampjes de meest verkochte kinderlampen zijn. Wat zijn deze lampen voor de kinderkamer precies?

Een slaaptrainer is een lamp die kleine kinderen besef van tijd bijbrengt. Bij kleintjes begint de dag als ze wakker worden en eindigt deze als ze slapen. Met tijden hebben ze niets van doen. Een slaaptrainer is een lamp die aangeeft wanner het tijd is om te slapen, wanneer het tijd is om wakker te zijn, en vaak ook wanneer het BIJNA tijd is om op te staan. De ouders kunnen natuurlijk deze tijden instellen.

Een nachtlampje is een wat simpeler principe, tenminste de basis, het is een lampje dat 's nachts heel zacht brand zodat de kinderkamer niet helemaal donker is, maar dat het licht ook niet stoort. Een moderne nachtlamp is dan wel wat geavanceerder. Die beschikt dan bijvoorbeeld over een bewegingsmelder zodat deze alleen brandt als het kindje wakker wordt, of/en over een dag en nacht sensor zodat je het nachtlampje overdag gewoon in het stopcontact kunt laten zorgen zonder dat het brandt.

Maar wat voor soort kinderlamp dan ook, hierboven vind je ze allemaal. Meer dan 1.700 lampen voor de kinderkamer!

Zie ook: Meer tips kinderkamer inrichten
Menu :