Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » De mooiste badmatten voor in de badkamer

De mooiste badmatten voor in de badkamer


Bij een mooie badkamer hoort natuurlijk ook een mooie badmat. Één of meer matten op de vloer van de badkamer zijn heel belangrijk voor de sfeer en uitstraling van de badkamer.

Zoek een badmat dus met zorg uit. Een verkeerde badmat kan een prachtige badkamer teniet doen. En een foute badmat is helemaal niet nodig. Er is een ruime keuze uit losse badmatten en badmatten sets. De laatste bestaan uit meerdere matten. Bijvoorbeeld een mat voor bij de wastafel, één voor bij het toilet en een badmat voor midden op de vloer van de badkamer.

TIP: Kijk in het overzicht met alle badmatten voor meer dan 2.000 verschillende badmatten!

 

Vormen badmatten

Badmatten zijn meestal in diverse vormen te krijgen. Zo kun je kiezen voor een rechthoekige badmat, een ronde badmat of een halfronde badmat. En wil je de perfecte badmat in je badkamer? Het is mogelijk een badmat op maat te laten maken. Een kostbare zaak natuurlijk, maar een dure design badkamer kan het waard zijn.


Antislip badmat

Antislip is belangrijk bij een badmat. Deze liggen immers op een tegelvloer en glijden zonder antislip veel te makkelijk weg.

Houten badmat

Meestal zijn badmatten van lekker zacht textiel. Heerlijk aan je blote voeten. Maar er worden ook andere materialen gebruikt zo zijn er houten badmatten en kiezelsteen badmatten.


Wie een stenen of houten badmat wil hebben maar deze materialen niet aan zijn voeten wil voelen zijn er stoffen badmatten die er uit zien alsof ze van steen of hout zijn gemaakt.

Merken badmatten

Populaire merken badmatten zijn Sealskin, Aquanova, Kleine Wolke, Grund, Dyckhoff, Domoline, Vossen en Spirella.

Je vind de beste en mooiste badmatten tegen de laagste prijs bij het overzicht van badmatten hierboven.


Zie ook: Meer tips badkamer
Menu :