Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Leuke keukenschorten (Sloven)

Leuke keukenschorten (Sloven)


In de keuken wil je natuurlijk je kleren schoonhouden. Maar dat valt niet mee als het vet uit de pan spat. Een goed  keukenschort beschermt je kleding.Maar natuurlijk moet zo'n keukenschort er wel een beetje leuk uitzien. Wij hebben een overzicht gemaakt van leuke keukenschorten.>>> TIP: Kijk hier voor meer dan 2.500 leuke keukenschorten!

Materialen

Keukenschorten worden in veel verschillende materialen gemaakt. Van katoen, textiel en kunststoffen tot echt leer. Een leren schort staat stoer en wordt daarom graag door mannen gebruikt. In de keuken, maar ook tijdens de BBQ. Voor een barbecue is een lederen schort zeer geschikt. Het beschermt namelijk tegen de hitte en vat geen vlam als het mis gaat.


Prints

Je treft in het overzicht geheel verschillende schorten aan. Neutrale keukenschorten in minder opvallende kleuren als grijs en zwart, maar ook felgekleurde schorten en schorten met een bijzonder design zoals een delftsblauw schort.

Veel keukenschorten beschikken over een print. Daar is een grote diversiteit in. Naast de gebruikelijke strepen, ruiten en bloemen zijn de humoristische schorten erg in trek (vaak een zogenaamd onderliggend lichaam, leuk als cadeau), evenals schorten met teksten. Die laatsten zijn erg in de mode.


Kijk hierboven voor alle leuke keukenschorten en barbecueschorten.
Menu :