Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Tips inrichten van je huis

Tips voor bij het inrichten van je huis. Met tips en aanbiedingen m.b.t. vloeren, raambekleding, meubels en het design van je huis in het algemeen.

design ontwerp inrichten huis


Bij al onze woontips vind je heel veel tips voor de inrichting van bepaalde kamers in je huis zoals de keuken de badkamer, de woonkamer en de slaapkamer. Maar er zijn ook een heleboel woontips die niet aan een bepaalde ruimte in huis gebonden zijn.

Hieronder vind je heel veel tips voor het inrichten van je huis. We kijken onder andere naar gordijnen en andere raambekleding, naar alle soorten vloerbedekking, naar de beste meubels voor bepaalde woonstijlen en veel meer.

Tip: Volg een gratis cursus interieur design. De thuisopleiding interieur stylist wordt geheel door de overheid vergoed via de STEP subsidie regeling.

Gordijnen en raambekleding

Bij de gordijnen en raambekleding hebben we tips en informatie over de verschillende soorten bekleding voor je raam zoals verschillende soorten gordijnen. Ook hebben we tips met betrekking tot het verduisteren van een ruimte of juist het maken van sfeer door met de lichtinval te werken.

Vloeren

Onze woontips met betrekking tot de vloeren in huis richten zich voor een groot deel op de voordelen en nadelen van de verschillende soorten vloerbedekking. Tegelvloer, laminaat, een houten vloer, tapijt, vloerkleden, maar ook een PVC vloer, de keuze uit wat je op de vloer wilt hebben is tegenwoordig heel divers. En al deze soorten vloerbedekking hebben hun voordelen en hun nadelen. Kijk hieronder voor alle informatie en voor tips over de vloeren in je woning.
Onze tips met betrekking tot meubels komen bij de woontips per ruimte al ruimschoots aan bod. Kijk hier voor alle meubeltips.  Hieronder hebben we nog wat algemene tips.


Inrichten algemeen

Tot slot nog wat woontips met betrekking tot woonstijlen en het opdoen van inspiratie voor het inrichten van je huis. Praktische tips voor bijvoorbeeld het inrichten van een kleine kamer, maar ook het opdoen van ideeën en inspiratie via tijdschriften en websites en het vinden van de juiste meubelen bij de door jou gewenste woonstijl.
Menu :