Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Houten krukjes en bankjes van hout

Houten krukjes en bankjes van hout

Natuurlijke materialen als hout en riet geven een ruimte een warme uitstraling. Dat geldt ook voor houten krukjes en houten bankjes.


Met houten krukjes en bankjes breng je de kamer in de gewenste sfeer. Bovendien is zo'n kruk of bank natuurlijk ook nog eens heel praktisch.

Krukje om op te zitten, maar ook als tafeltje

Met name een krukje kun je heel handig als bijzettafel of als opstapje gebruiken. of als zitplaats natuurlijk. Een kruk is snel opgepakt en neergezet, daar waar je hem nodig hebt.


Mega Collections Decowood houten kruk

Mega Collections Decowood houten kruk


Er is veel keuze uit houten krukken en banken. Dat kun je zien in onderstaand overzicht:

Je kunt kiezen voor een ruwe afwerking die een krukje of bank een oude klassieke uitstraling geeft zoals steigerhout. Of voor een ruw beschilderde kruk of een met stof beklede houten kruk met een vintage uitstraling. Maar misschien ga je liever voor een blank teaken kruk of een schommelbank.


Clayre & Eef houten kruk

Clayre & Eef houten kruk


Ook de populaire industriƫle look kom je veel tegen bij houten krukjes. De vaak ruwe uitstraling van het hout past namelijk heel goed bij deze krukjes.



Onderwerp:
Hierboven kijken we naar decoratieve houten krukjes en bankjes van hout. Bij de aanbiedingen van zijn meer dan 350 van deze houten bankjes en krukjes van hout te vinden.
Menu :