Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Schoenenkasten en schoenenrekken

Schoenenkasten en schoenenrekken

Rondslingerende schoenen zijn niet alleen een lelijk en slordig gezicht, rondslingerende schoenen raken ook snel beschadigd, en dat is zonde!Gelukkig zijn er mooie en handige schoenenkasten en schoenenrekken te koop. Wij kijken hier naar de meest handige rekken en kasten voor je schoenen en geven je tips en informatie voor als je een schoenenkast of schoenenrek wilt kopen.

Waar koop je de mooiste schoenenrekken en schoenenkasten?

Wil je weten wat er aan schoenenrekken en schoenenkasten te koop is. Kijk dan bij de beste aanbieders van dit soort meubels. Of kijk in het overzicht met schoenenkasten en schoenenrekken voor ruim 170 van dit soort meubels om je schoenen in op te bergen.

Schoenenrekken

De meest eenvoudige manier om je schoenen netjes op te ruimen is een schoenenrek. Zo'n schoenenrek kun je bij de voordeur of achterdeur plaatsen zodat iedereen meteen zijn schoenen in het rek kan plaatsen. Geen last van rondslingerende schoenen dus. Het voordeel van een rek is dat je snel en makkelijk de schoenen kunt plaatsen. Bovendien zijn schoenenrekken goedkoper dan een complete schoenenkast. Het nadeel is dat je de schoenen altijd ziet. Heb je daar een hekel aan, dan kun je beter een keuze maken uit het grote aanbod aan schoenenkasten.


Schoenenrekken worden ook vaak gebruikt in inloopkasten. Daar is het helemaal niet erg dat je de schoenen ziet.

Schoenenkasten

Schoenenkasten heb je in alle formaten en in tal van vormen. Je hebt lage maar brede schoenenkasten, maar ook schoenenkasten die juist smal en hoog zijn. Het voordeel van de hoge kasten is dat ze veel minder ruimte innemen, maar een lage kast staat vaak wat mooier in een hal. Schoenenkasten kunnen van veel materialen gemaakt zijn. Houten schoenenkasten kom je het meest tegen, maar er zijn ook metalen en zelfs stalen schoenenkasten.


Kijk in bovenstaand overzicht wat er allemaal aan schoenenkasten te koop is.

Zie ook: Meer tips meubels in de hal
Menu :