Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Keukenkranen. Goedkoper online kopen

Keukenkranen. Goedkoper online kopen

Heb je een mooie keukenkraan op het oog, of wil je er één uitzoeken uit een heel ruim assortiment? Zoek dan online de kraan uit.Er is een enorm aanbod aan keukenkranen op internet te vinden, en de prijzen liggen online laag.

Goedkoop een keukenkraan kopen

Bij de aanbevolen keukenwinkels vind je heel veel keukenkranen. Allemaal kranen van hoge kwaliteit die tegen een lage prijs worden aangeboden.

Er zijn verschillende soorten keukenkranen.

Éénhendel mengkranen

Populair zijn de éénhendel mengkranen. Deze keukenkraan beschikt over één hendel om waarmee je de kracht van de waterstraal kunt regelen. Dit doe je door de hendel van de keukenkraan naar boven of naar beneden te duwen. Door de hendel links en rechts te bewegen regel je de temperatuur van het water.

Tweehendel mengkranen

Bij tweehendel mengkranen hebben warm en koud water een eigen hendel waarmee je in één beweging de kracht van het water en daarmee in dit geval ook de temperatuur regelt. Eigenlijk zijn dit dus "gewone" kranen, maar dan met hendels in plaats van draaiknoppen.Keukenkraan met handdouche

Sommige keukenkranen beschikken over een zogenaamde handdouche of vuistdouche. Deze keukenkranen hebben een uiteinde dat aan een doucheslang doet denken. Zoals je een douche beetpakt kun je ook de kop van deze keukenkraan (de perlator) pakken en de slang uittrekken. Je kunt met zo'n handdouche heel makkelijk servies afspoelen, zoals dat ook in een spoelkeuken gebeurt.Design keukenkranen en nostalgische keukenkranen

Bovenstaande mengkranen hebben vrijwel altijd een modern design. Maar naast deze moderne designkranen zijn er ook nostalgische keukenkranen. Waar je voor kiest hangt natuurlijk af van de stijl van de keuken. In een strakke moderne keuken past geen nostalgische waterkraan en andersom is ook vaak geen succes.

Populaire merken keukenkranen

Er zijn diverse goede fabrikanten van keukenkranen. In het hierboven genoemde overzicht kun je iedere goede keukenkraan vinden. Populaire merken keukenkranen zijn Grohe, Damixa, Franke, Venlo, Plieger, Jado, Newform en Dornbracht.

Kijk bij de aanbevolen winkels hierboven voor alle kranen en prijzen.

Zie ook: Meer informatie en tips keuken
Menu :