Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Keukenkranen. Goedkoper online kopen

Keukenkranen. Goedkoper online kopen


Heb je een mooie keukenkraan op het oog, of wil je er één uitzoeken uit een heel ruim assortiment? Zoek dan online je nieuwe keukenkraan uit. Er is een enorm aanbod aan keukenkranen op internet te vinden, en de prijzen liggen online laag. Hier tips, informatie en aanbiedingen van meer dan 1.200 keukenkranen.

Goedkoop een keukenkraan kopen

Kijk bij de aanbiedingen van alle keukenkranen wat er allemaal aan kranen voor de keuken te koop is. In totaal gaat het om meer dan 1.600 keukenkranen van alle merken. Via selectiemogelijkheden kun je uit dit enorme aanbod de voor jou geschikte keukenkranen selecteren en tegen de laagste prijzen aanschaffen.

Dat selecteren gaat heel eenvoudig door je wensen en eisen aan te vinken. Wil je een waterbesparende keukenkraan, een kraan met een sproeikop of een klassiek vormgegeven keukenkraan? Dan kun je dat allemaal aanvinken. En heel veel opties meer, kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle mogelijkheden.

Er zijn verschillende soorten keukenkranen. Hieronder vind je alle informatie.

Éénhendel mengkranen

Populair zijn de éénhendel mengkranen. Deze keukenkraan beschikt over één hendel om waarmee je de kracht van de waterstraal kunt regelen. Dit doe je door de hendel van de keukenkraan naar boven of naar beneden te duwen. Door de hendel links en rechts te bewegen regel je de temperatuur van het water.

Éénhendel mengkraan met draaibare uitloop van Grohe


Tweehendel mengkranen

Bij tweehendel mengkranen hebben warm en koud water een eigen hendel waarmee je in één beweging de kracht van het water en daarmee in dit geval ook de temperatuur regelt. Eigenlijk zijn dit dus "gewone" kranen, maar dan met hendels in plaats van draaiknoppen.

Tweehendel mengkraan


Keukenkraan met handdouche

Sommige keukenkranen beschikken over een zogenaamde handdouche of vuistdouche. Deze keukenkranen hebben een uiteinde dat aan een doucheslang doet denken. Zoals je een douche beetpakt kun je ook de kop van deze keukenkraan (de perlator) pakken en de slang uittrekken. Je kunt met zo'n handdouche heel makkelijk servies afspoelen, zoals dat ook in een spoelkeuken gebeurt. Vrijwel altijd is een keukenkraan met uit te trekken slang daarom tevens voorzien van een sproeikop.

Deze keukenkranen vind je in het overzicht met aanbiedingen van alle keukenkranen onder de uittrekbare uitlopen (onder opties).

Keukenkraan met handdouche

De meeste uitlopen van keukenkranen zijn draaibaar, maar dat is niet bij alle keukenkranen het geval. Ook de draaibare uitlopen vind je bij de selecties onder de opties van de kraan.

Kokend water kraan

Je kokend water direct uit de keukenkraan? Dat kan tegenwoordig. Quooker is een specialist in kranen die meteen kokend water kunnen leveren, maar ook Grohe, Itho Daalderop, Unito en Multi Tap maken tegenwoordig van dit soort kokend water kranen. Deze kranen hebben wel een eigen (bijbehorende) boiler nodig waarin het water wordt gekookt.

Ander "speciaal" water

En zo zijn er nog meer keukenkranen die "bewerkt" water kunnen leveren. Zo maakt Grohe kranen die gekoeld water of water met bubbels kunnen leveren en zijn er keukenkranen van Unito, Innovagoods, Multi Tap en wederom Grohe die het water schoon kunnen filteren.

Al deze opties vind je onder Type Watervoorziening bij de selectiemogelijkheden van de aanbiedingen van keukenkranen.

Design keukenkranen en nostalgische keukenkranen

Bovenstaande mengkranen hebben vrijwel altijd een modern design. Maar naast deze moderne designkranen zijn er ook nostalgische keukenkranen. Waar je voor kiest hangt natuurlijk af van de stijl van de keuken. In een strakke moderne keuken past geen nostalgische waterkraan en andersom is ook vaak geen succes.Mizzo nostalgische keukenkraan


Populaire merken keukenkranen

Er zijn diverse goede fabrikanten van keukenkranen. In het hierboven genoemde overzicht met aanbiedingen kun je iedere goede keukenkraan vinden. Populaire merken keukenkranen zijn Grohe, Franke, Plieger, Handgrohe, Schütte, Mizzo, Daalderop en Excellent Wellness.

Kijk bij de aanbiedingen hierboven voor alle kranen en prijzen.

Zie ook:Onderwerp:
Een keukenkraan goedkoop online kopen kan bij diverse winkels. Deze verkopen de beste keukenkranen online. Hier boven vind je de beste winkels en een overzicht met alle goede kranen voor in de keuken. Verschillende soorten waterkranen zoals een mengkraan, kokend water kraan, mengkranen en andere keukenkranen.
Menu :