Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Tips hal en gang

Tips en aanbiedingen van meubels, decoratie en benodigdheden voor de hal en de gang. Van kapstok rn schoenenkast tot deurmat, rookmelder en trapbekleding.

Meubels gang hal

De woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer zijn ruimtes in huis waarvoor volop meubels en decoraties beschikbaar zijn om deze kamers mooi in te richten. Maar vergeet ook de hal, de gang, de trap en de overloop niet. Deze "verbindende" ruimtes worden veel gebruikt en het is dan ook fijn als ook deze ruimtes in huis mooi aangekleed zijn. Daarom hier tips voor de hal, gang, trap en overloop.

Meubels voor de hal 


Decoratie voor de hal


Overig


Hierboven vind je tips en informatie met betrekking tot alles tot het inrichten van de hal en de gang (of hallen en gangen) in je huis. Want deze doorgangsruimtes worden bij het inrichten nog wel eens vergeten, en dat terwijl je ook van deze ruimtes mooie kamers kunt maken.

Daarom kijken we naar mooie decoratie en design halmeubels en design gangmeubels waaronder sidetabels, kapstokken en brievenbussen, maar ook naar bijvoorbeeld sier deurmatten.

Naar de functionaliteit van de meubels word natuurlijk ook gekeken, met bijvoorbeeld de beste en meest praktische halkasten, schoenenkasten, schoenrekken.

Ook de trap rekenen we tot deze ruimtes. Je vindt hier ondermeer tips met betrekking tot trapbekleding, traprenovatie en trapmatten. Ook bijvoorbeeld rookmelders en pakketbrievenbussen komen hier aan de orde.
Menu :